Olimpia Gherla, victorie la un scor surprinzător cu Apahida. Hattrick pentru Szabo şi primul eşec pentru Sporting după trei victorii

Olimpia Gherla a câştigat cu 4-0 meciul cu Sporting Apahida, disputat în etapa a şasea a Ligii a IV-a.

Scorul pare surprinzător având în vedere forma de moment a oaspeţilor, care au venit la Gherla după trei victorii consecutive, însă jucătorii lui Adrian Trif au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon.

Ce-i drept, ultimele două goluri au venit în prelungiri, însă Mihai Szabo a fost omul meciului, atacantul gherlean izbutind un hattrick, Cosmin Mureşan marcând celălalt gol al gazdelor, care au trecut peste şocul înfrângerii cu Unirea Iclod.

De cealaltă parte, apahidenii au plătit scump greşelile de pe faza defensivă, nici atacul nemaifuncţionând ca la meciurile precedente, alb-negrii bifând a treia înfrângere stagională, după trei succese la rând.

„Noi am făcut un joc bun astăzi, mai bun decât cel de la Cluj. Şi-a revenit echipa după ce s-a întâmplat cu Iclod, acel meci fiind o greşeală pe care mi-o asum. Băieţii au demonstrat încă o dată că sunt caractere şi au spălat dezamăgirea de la acel meci. Sperăm să continuăm seria asta de victorii şi atunci nu o să avem probleme mai încolo”, a spus preşedintele Olimpiei, Csaba Kilin.

„Am întâlnit o echipă bună, de primele trei locuri, care stă foarte bine în teren, organizată. La noi nu a funcţionat faza de apărare, am făcut nişte greşeli şi o echipă ca Gherla te teaxează. Dar oricum, scorul e un pic mincinos şi nu reflectă realitatea din teren. Sperăm să corectăm aceste greşeli şi să ne revenim la meciul următor”, ne-a declarat şi antrenorul jucător al Sportingului, Florin Pojar.

Olimpia Gherla

Au mai intrat: Sâmboan P., Codorean, Creţ, Sacu, Szalac. Antrenor: Adrian Trif

Sporting Apahida

A mai intrat: Lăcătuş. Antrenor: Florin Pojar

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*