Oltenii nu il vor pe Ianis Hagi la Craiova: „Nu are cum sa joace aici”

Situatia lui Ianis Hagi a ajuns sa fie bine cunoscuta de majoritatea cluburilor din Liga I, iar daca unii si-au exprimat aprecierea si interesul pentru fotbalistul Fiorentinei, altii nu doresc sa il aiba drept coechipier.

La sfarsitul partidei dintre CS U Craiova si Juventus Bucuresti, Alex Baluta s-a declarat incantat de atmosfera de pe noua arena „Ion Oblemenco” si bucuros ca trupa lui Devis Mangia a reusit sa ofere spectatorilor un fotbal bun.

„E un moment frumos, mai ales ca am castigat la primul meci oficial pe aceasta minune de stadion. Ne bucuram ca i-am facut fericiti pe fani, eu spun ca jocul nostru a incantat. Punctele sunt importante, dar cred ca am facut si spetacol, asa cum le place fanilor”, a declarat Baluta, potrivit gsp.ro.

Jucatorul oltenilor a fost intrebat daca i-ar placea sa il aiba in echipa pe Ianis Hagi, iar raspunsul lui Baluta a fost unul neasteptat: tanarul fotbalist nu are ce cauta la Craiova.

„Nu are cum sa joace aici. Suntem multi jucatori de valoare la aceasta echipa, ne-am integrat. Este greu ca el sa se impuna aici”, a spus Alex Baluta.

The post Oltenii nu il vor pe Ianis Hagi la Craiova: „Nu are cum sa joace aici” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*