Omul care a renuntat in ultima clipa sa candideze impotriva lui Iorgulescu la sefia LPF: „”Totul e Stiut deja, Nu avea rost!”

Marius Stan, fostul presedinte al Otelului Galati, campioana Romaniei din 2011, si primar al orasului de la malul Dunarii, isi anuntase intentia de a candida la sefia LPF, la alegerile care vor avea loc pe 23 octombrie, insa a renuntat si a dezvaluit motivul pentru care a facut-o.

Miza castigarii alegerilor nu este bunastarea cluburilor, ci atribuirea directa a drepturilor TV pentru Liga 1, prin act aditional, pentru inca trei ani. Adica, in continuare, cluburile, ca beneficiare ale banilor din drepturile TV vor putea fi considerate in afara legii. Dumitru Dragomir a incercat si el sa atribuie drepturile TV direct, dar Consiliul Concurentei a transmis ca este obligatorie licitatia. si asa s-a facut!

Sunt convins ca, mai devreme sau mai tarziu, Consiliul Concurentei se va sesiza si nu stiu cum vor reactiona cluburile cand se vor trezi ca au drepturile blocate. Le sugerez de acum sa organizeze o Adunare Generala pentru alegerea unui nou presedinte. Atunci le voi sta la dispozitie„, a declarat Marius Stan, conform DigiSport.

Intel Sky Broadcast (ISB – actuala EAD) a primit drepturile TV pentru Liga 1 in anul 2014 pentru cinci ani. In schimbul lor s-au angajat sa achite 27,5 milioane de euro net pana in anul 2019.

 

The post Omul care a renuntat in ultima clipa sa candideze impotriva lui Iorgulescu la sefia LPF: „”Totul e Stiut deja, Nu avea rost!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*