Omul potrivit, la locul potrivit! Aura Twarowska, în board-ul Asociației ”Timișoara, Capitală Culturală Europeană 2023”

Mezzosoprana Aura Twarowska, cunoscută personalitate publică din domeniul culturii, cu profil internațional, va face parte din conducerea Asociației ”Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023”.
Decizia a generat numeroase mesaje de apreciere pe rețelele de socializare, care evidențiau faptul că, în sfârșit, valoarea acestui ”profesionist entuziast” este apreciată, iar ”omul potrivit a ajuns la locul potrivit”.

”La fiecare apariție a mea pe o scenă națională sau internațională, într-un spectacol de operă, concert vocal simfonic sau recital, există un program de sală. Și de fiecare dată în acel program, alături de numele meu, este trecută Timișoara, orașul în care m-am format ca muzician și în care mi-am început cariera artistică. Pentru mine, nu există ”spectacol de mâna a doua”, adică mai puțin important. Îmi dau silința ca toate aparițiile să fie impecabile. De aceea, cred că prin fiecare apariție a mea, am reprezentat orașul cu responsabilitate și respect. Și așa voi face și în continuare! În urma votului, am primit un număr foarte mare de mesaje de la colegi artiști din țară și din străinătate. A fost impresionant să aflu că, prin prezența mea în Board, aceștia se simt mai aproape de Proiectul Timișoara, Capitală Culturală Europeană 2023, indiferent de orașul sau țara în care locuiesc, sau dacă fac parte din diaspora românească”, a spus artista de operă, care a susținut peste 400 de spectacole cu Opera de Stat din Viena.

Din board mai fac parte Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, Ada Hausvater, manager al Teatrului Național Timișoara, în calitate de reprezentant al Ministerului Culturii, Claudiu Ilaș, manager al Muzeului Banatului și Ștefan Vădineanu, reprezentant al mediului de afaceri. Aura Twarowska mai este și absolventă a Facultății de Științe Economice, are studii post-universitare de Management Cultural și este doctorand în Management.

Articolul Omul potrivit, la locul potrivit! Aura Twarowska, în board-ul Asociației ”Timișoara, Capitală Culturală Europeană 2023” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*