One day. One focus: Ending Polio! Rotary Lugoj marcheză Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Poliomelitei

În fiecare an, data de 24 octombrie este ziua în care cluburile Rotary din întreaga lume își dedică toată energia către un singur scop, acela de a atrage atenția asupra poliomielitei.”One day. One focus: Ending Polio” este mesajul Rotary Internațional, în 24 octombrie, World Polio Day.

Până în prezent, prin sprijinul oferit de cluburile Rotary, alături de alte importante organizații, s-a reușit diminuarea cazurilor de poliomielită cu 99,9%.

Obiectivul Rotary este stoparea completă a acestei boli. Acest lucru este posibil doar cu ajutorul și sprijinul rotarienilor din întreaga lume, fie că este vorba de donații, de implicare activă în acțiuni de voluntariat sau de distribuirea informațiilor în rândul persoanelor cunoscute.

”Dacă acest lucru va fi realizat, eradicarea poliomielitei va deveni una dintre cele mai mari realizări ale sistemului public de sănătate din istorie, urmând ca, după variolă, poliomielita să fie a doua boală a omului, eradicată. Vă invităm să celebrati alături de noi această importantă zi în Rotary!”, a spus Mihaela Nagy, preşedintele în exerciţiu Rotary Lugoj.

Articolul One day. One focus: Ending Polio! Rotary Lugoj marcheză Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Poliomelitei apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*