Oportunitate! Liceenii de la Vlaicu au șansa de a participa la un nou proiect internațional

Unul dintre numeroasele proiecte internaționale desfășurate de Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” din Lugoj este Youth Exchange: Youthart, acesta fiind implementat în parteneriat cu unități de învățământ din cu Turcia, Bulgaria și Croația.
Una dintre ideile cheie ale proiectului o reprezintă, pe lângă schimbul de bune practici, a construi împreună Europa viitorului, diseminând prietenia, respectul și toleranța.

În cadrul proiectului, trei fete și trei băieți, elevi ai liceului lugojean, au oportunitatea de a pleca în Turcia în intervalul 6-16 iulie, pentru un schimb de experiență.

Selectarea participanților se va realiza prin transmiterea către coordonatorul proiectului a unei colecții de desene realizate de elevi talentați la pictură, desen sau graffitti.

Lucrările vor fi trimise mai apoi în Turcia, selecția câștigătorilor fiind realizată de organizator.

Elevii care doresc se implice în acest proiect sunt rugați să scaneze și să trimită lucrările artistice realizate de ei pe Classroom, la adresa silvia.ghelesian@avlaicu.ro pana pe 10 mai.

Au prioritate elevii care îndeplinesc mai multe criterii, printre care se numără crearea unui dialog intercultural, oferirea unor informații despre cultura română și personalitățile marcante ale țării, respectând cultura partenerilor, punând accent pe eliminarea oricăror prejudecăți și explorând totodată potențialul și creșterea încrederii în sine.

Articolul Oportunitate! Liceenii de la Vlaicu au șansa de a participa la un nou proiect internațional apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*