Opt finale pentru promovare. Deplasări grele + derby acasă cu Academica. PROGRAMUL Chindiei în ultimele etape ale campionatului

Învingătoare în ultimele trei jocuri din Liga a II-a, 3-0 cu Brăila, 2-0 la Ripensia și 1-0 cu ACS Poli, Chindia ocupă loc de promovare directă și are, aparent, un program mai accesibil decât restul adversarelor din lupta pentru promovare în finalul sezonului. Ecartul față de liderul Academica Clinceni e de patru puncte (70 ilfovenii, 66 Chindia), pentru ca următoarea clasată, U Cluj, să stea la trei puncte în spatele echipei lui Viorel Moldovan. Sportul Snagov și Petrolul s-au îndepărtat de primele locuri după ultimele rezultate. Chindia va juca sâmbătă la Arad, cu UTA (etapa 31), apoi o va primi pe Academica, joi, 25 aprilie, ora 17.00, pe Eugen Popescu, într-un veritabil derby pentru Liga I. Iată programul primelor trei clasate în etapele rămase de disputat din sezonul 2018-2019:

Et. 31: UTA – Chindia, Academica – Metaloglobus, Brăila – U Cluj

Et. 32: Chindia – Academica, U Cluj – Ripensia

Et. 33: Snagov – Chindia, ACS Poli – U Cluj, Academica – Energeticianul

Et. 34: Chindia – CS Balotești, U Cluj – UTA, ASU Poli – Academica

Et. 35: Pandurii – Chindia, Academica – U Cluj

Et. 36: Chindia – Metaloglobus, Aerostar Bacău – Academica, U Cluj – Snagov

Et. 37: Chindia – Luceafărul, CS Balotești – U Cluj, Academica – FC Argeș

Et. 38: Energeticianul – Chindia, Petrolul – Academica, U Cluj – Pandurii

Foto: Ionuț Iacob

The post Opt finale pentru promovare. Deplasări grele + derby acasă cu Academica. PROGRAMUL Chindiei în ultimele etape ale campionatului appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*