Opt infracţiuni rutiere constatate în acest week-end de poliţişti

Cei care nu respectă normele rutiere riscă să fie aspru sancţionaţi de poliţiştii aflaţi la datorie. Poliţiştii rutieri au desfăşurat în continuare acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi au reţinut 11 permise de conducere.

Totodată poliţiştii au întocmit dosare penale după ce au constatat opt infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice: patru de conducere fără permis, trei de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice iar una de încredinţarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere. Bărbaţii cercetaţi au vârste cuprinse între 24 şi 46 de ani.

Vineri seara, la ora 20.20, un bărbat din Leordina a sesizat poliţia că o maşină a ajuns în peretele casei sale. Poliţiştii au constatat că o tânără de 18 ani, care nu deţine permis de conducere, a condus un autoturism pe D.N.18, a accelerat, a pierdut controlul volanului şi a ajuns în curtea unui imobil, oprindu-se în zidul casei. Din fericire nici tânăra de la volan, nici proprietarul autoturismului, un tânăr de 25 de ani din Vişeu de Sus, care se afla pe scaunul din dreapta faţă, nu au fost răniţi. Ambii au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Foto: Arhiva

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*