Opt tineri care participau la curse ilegale de autoturisme în Ploieşti – prinşi de poliţişti !

F. T.

În noaptea de 8 spre 9 septembrie anul curent, în intervalul orar 22-2, polițiștii ploieșteni au organizat o acțiune cu efective mărite pentru prinderea în flagrant a conducătorilor auto care participă la curse ilegale în zona parcului municipal Vest.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, la acțiune au participat 26 de polițiști (rutieri, de siguranță publică, de investigații criminale, criminaliști și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale), împreună cu 20 de jandarmi.
În perioada “flagrantului”, au fost identificate opt autoturisme – conduse de opt tineri cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani – , aceștia fiind, cel mai probabil, competitori la curse ilegale !
În acest context, celor opt le-au fost reținute permisele de conducere. Totodată, oamenii legii de la Biroul Rutier ploieștean continuă cercetările în dosarele penale deschise având ca obiect comiterea infracțiunii de “participare în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*