Optimism debordant pentru Roger după primul gol stagional: „Luptăm pentru play-off și, de ce nu, să ne gândim și la titlu!”

Laszlo Balint a premiat reușita lui Antal cu Craiova cu un tricou de titular în disputa cu FC Voluntari și, automat, Roger Junior Rodrigues Figueira a luat loc pe banca de rezerve. Dar, fiindcă nu a reușit să deblocheze meciul cu ilfovenii, antrenorul arădenilor a apelat și tehnicul brazilian, care i-a răsplătit încrederea cu centrarea ce a provocat golul lui Miculescu și reușita de 2-0, ce a limpezit lucrurile.

A fost al doilea gol înscris de Roger pe noua arenă „Francisc Neuman”, precedentul venind în eșecul cu FC Argeș, din iarnă (1-2), când publicul arădean se afla în fața televizorului. „Suporterii au fost senzaționali, au cântat 90 de minute, am simțit pasiunea lor pentru echipă. Sunt fericit că am marcat, am simțit că toată lumea este fericită. Suntem în top, dar avem nevoie să mai îmbunătățim jocul, să nu mai facem greșeli. În acest sezon am mai multă încredere în mine și în colegii mei, cei noi care au venit cu putere și ambiție ca și mine”, a spus fotbalistul din Țara Cafelei.

Acesta a dat dovadă de un optimist debordant când a fost chestionat despre obiectiv. „Sper să putem să ținem steagul sus, să luptăm pentru play-off. Acesta este obiectivul nostru, al tuturor jucătorilor și, de ce nu, să ne gândim și la titlu. Muncim toată săptămâna pentru acest obiectiv și dacă o ținem tot așa, vom reuși să-l îndeplinim”, a mai afirmat Roger Jr.

De când s-a transferat la UTA, de la FC Riga, campioana Letoniei, brazilianul a adunat 100 de mii de euro la valoarea sa de piață, de la 300 la 400 de mii de euro.

0
0

Articolul Optimism debordant pentru Roger după primul gol stagional: „Luptăm pentru play-off și, de ce nu, să ne gândim și la titlu!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*