Oradea s-a retras din campionatul Ligii a II-a. Chindia scapă de o deplasare lungă și obositoare

Liga a II-a va continua cu 19 echipe, după ce Luceafărul Oradea a anunțat că se retrage din campionat. Finanțatorul clubului bihorean a fost dezamăgit de rezultatele din primele patru etape, dar și de neimplicarea altor factori în susținerea Luceafărului, și a hotărât joi dimineață să abandoneze competiția. Chindia ar fi trebuit să joace la Oradea în etapa a VI-a a campionatului, week-end-ul viitor. “Bine că nu am apucat să mergem acolo, să cheltuim banii pe drum degeaba și să acumulăm oboseală”, a comentat scurt președintele Chindiei, Marcel Ghergu. Se pare că orădenii au înștiințat deja Federația despre decizia radicală, iar meciul cu FC Argeș nu a fost programat.

Clasamentul va cunoaște modificări semnificative, după ce punctele obținute de Ripensia, Snagov, Tg. Mureș și Brăila vor fi anulate.

*În sezonul trecut, Chindia pierduse la Oradea, 0-2 cu Luceafărul, după un meci stricat de Bogdan Dinu, ulterior retras din activitatea sportivă.

Foto: Teodor Biriș (bihon.ro)

The post Oradea s-a retras din campionatul Ligii a II-a. Chindia scapă de o deplasare lungă și obositoare appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*