Organizația PNL Sighetu Marmație alături de cetățeni în rezolvarea principalelor probleme cu care aceștia se confruntă.  Sighetenii sunt așteptați în fiecare luni pentru audiențe !

Organizația PNL Sighetu Marmație alături de cetățeni în rezolvarea principalelor probleme cu care aceștia se confruntă.  Sighetenii sunt așteptați în fiecare luni pentru audiențe !

Organizația PNL Sighetu Marmației a demarat acum o lună acțiunea de  audiențe pentru cetățeni.  Astfel, în fiecare zi de luni  în intervalul orar 13,00-15,00 la sediul Partidului Național Libera, P-ța Libertății nr 21 , sunt așteptați toți cei care doresc ca problemele cu care se confruntă  să fie rezolvate.  Cei care au inițiat acest demers sunt consilierii locali: Mih Vasile, Mihalca Ionuț, Moiș Stoian Peter, Tomșa Petru, Oros Alexandru, Vârsta Liliana și Onița Ivașcu Daniela.

Președinta PNL Sighetu Marmației, av. Onița Ivașcu Daniela a declarat :

Obiectivele noastre majore sunt îndreptate pentru oameni , ne dorim ca viața cetățenilor din orașul nostru să fie cât mai bună, iar pentru cei care se confruntă cu probleme , le spunem că suntem alături de ei. De aceea am inițiat această acțiune dedicată lor,  comunității sighetene. Suntem alături de ei în fiecare luni  a săptămânii,  împreună cu colegii mei oferim soluții, sprijin și dialog , deoarece expertiza profesională a fiecăruia dintre noi este un element principal în această acțiune.

Principale pobleme cu care se confruntă sighetenii sunt: starea proastă a drumurilor, numărul mare de câini comunitari care nu se găsesc doar în cartierele mărginașe ci au invadat într-un număr foarte mare și centrul orașului, lipsa locurilor de joacă pentru copii, diferite probleme sociale. Unele dintre aceste probleme, în general cele aflate în domeniul social,  sunt probleme care implică minori, persoane vârstnice și vulnerabile.   O altă  problemă majoră  pe care ne-au semnalat-o cetățenii este și lipsa unui cabinet stomatologic în  incinta Spitalului Municipal,  cabinet care ar putea deservi și problemele stomatologice în regim de urgență.

Ne bucurăm că acum , după numai o lună, ușa sediului nostru a devenit din ce în ce mai atractivă pentru comunitate, dacă înainte cei care ne-au trecut pragul erau reticienți, acum suntem bucuroși că sighetenii au căpătat încredere în noi, iar numărul acestora este din ce în ce mai mare.

Problemele nu le consemnăm doar într-un caiet ci au devenit obligații pentru noi, consilierii locali PNL. Acestea vor fi puse pe masa Consiliului Local,  în ședințele următoare , vom iniția proiecte prin care principalele revendicări ale cetățenilor să devină soluții într-un interval cât mai scurt.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*