Orlic – pe margine în săptămâna ultimelor repetiții pentru UTA, semne de întrebare pentru Kanda și Matei! Lazovic a plecat

Ionuț Popa a înțeles faptul că jucătorii săi au nevoie de mai mult de o zi de repaus după patru săptămâni pline. Mai mult, marea parte a antrenamentelor, ca și toate partidele de pregătire, s-au disputat pe o suprafața sintetică, ce a încărcat suplimentar picioarele utiștilor. Chiar după testul cu Luceafărul, „Mister” s-a plâns din nou teren și faptul că acesta solicită în special încheieturile și inghinalii elevilor său, iar următoarea ședință de pregătire e programată marți.

Cu această ocazie, stafful tehnic își va număra oamenii pentru meciul de miercuri dimineața, de la Timișoara, cu Ripensia. Cu siguranță, la dispoziția antrenorilor nu va fi Miroslav Orlic. Portarul austriac a ajuns la spital după ce s-a ciocnit de orădeanul Dulca în debutul partidei cu Luceafărul și chiar dacă nu i s-a descoperit nimic grav, medicii i-au recomandat o pauză de o săptămână. Prin urmare, Roberto Bodea va fi portarul „roș-albilor” în săptămâna ultimelor repetiții înainte de confruntarea cu Brăila, cu juniorul Zamfir pregătit să intre de pe bancă.

Ieșiți și ei de pe teren după nici 25 de minute ale disputei cu Luceafărul, mijlocașii de creație Matei și Kanda se simt mai bine, dar e greu de spus dacă vor fi buni de joc pentru disputa cu teamul lui Pelici. Mici probleme musculare au acuzat și Șeroni, Isac și Calugher, dar ei ar trebui să fie apți până miercuri ca și juniorul Miculescu, de altfel, bolnav întreaga săptămână precedentă.

Altfel, până la urmă, utiștii au decis să renunțe la atacantul sârb, Andreja Lazovic și să se orienteze spre alți fotbaliști ofensivi. Mijlocașul ghanez de care a pomenit Popa sâmbăta trecută nu a ajuns încă la Arad, iar șansele moldoveanului Calugher să rămână în „alb-roșu” cresc și mai mult.

Vă reamintim că după testul cu „Ripi”, UTA o va găzdui pe Șoimii Lipova sâmbătă, de la ora 12, pe „Motorul”, în ultimul de verificare al iernii.

 

3
0

Articolul Orlic – pe margine în săptămâna ultimelor repetiții pentru UTA, semne de întrebare pentru Kanda și Matei! Lazovic a plecat apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*