O’Sullivan, Selby si Bingham au confirmat deja prezenta! Tot ce trebuie sa stii despre Romanian Snooker Masters

Bucurestiul va gazdui un nou turneu international de snooker, in perioada 14-18 martie, la Circul Metropolitan Bucuresti, organizat de catre McCann Bucharest si McCann/Thiess Events in cadrul circuitului mondial World Snooker.

Romanian Snooker Masters este un turneu invitational care va avea la start 16 dintre cei mai buni jucatori de snooker din lume. Ronnie O’Sullivan, Mark Selby si Stuart Bingham au confirmat deja participarea. Turneul este dotat cu premii in valoare totala de 200.000 euro si va premia castigatorul cu un cec in valoare de 40.000 euro.

Formatul competitiei

Editia 2018 Romanian Snooker Masters va include un maraton de meciuri de snooker programate in perioada 14-18 martie 2018.

Meciurile din turul 1 si sferturile de finala se vor juca in 4 sesiuni a cate 4 meciuri in fiecare zi de competitie, dupa sistemul cel mai bun din 7 frame-uri (primul la 4), in zilele de 14, 15 si 16 martie.

Semifinalele se vor desfasura sambata, 17 martie, in doua sesiuni jucate dupa sistemul cel mai bun din 9 frame-uri (primul la 5).

Finala se va disputa duminica, 18 martie, in doua sesiuni, dupa sistemul cel mai bun din 19 frame-uri (primul la 10).

Cat costa un bilet

Cel mai ieftin bilet pentru competitia de la Circul Globus costa 50 lei, iar cel mai scump – 300 lei.

Miercuri si joi, in primele zile de intrecere, preturile biletelor variaza intre 50 lei (cat. II) si 120 lei (cat. VIP).

Vineri, 16 martie, preturile biletelor incep de la 60 lei (cat. II) si ajung pana la 175 lei (cat. VIP).

Sambata, in ziua semifinalelor, biletele pornesc de la 100 lei (cat. II) si ajung pana la 250 lei (cat. VIP), iar pentru a putea vedea finala, duminica, 18 martie 2018, fanii snookerului trebuie sa scoata din buzunar de la 140 lei (cat. II), pana la 300 lei (cat. VIP).

The post O’Sullivan, Selby si Bingham au confirmat deja prezenta! Tot ce trebuie sa stii despre Romanian Snooker Masters appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*