Ouzounidis, pus în gardă de parcursul din deplasare al UTA-ei: „Profită de spații și pot marca, așa că trebuie să fim foarte disciplinaţi”

CSU Craiova și UTA se duelează în deschiderea etapei cu numărul 28 pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova.  Oltenii sunt în cursă pentru titlu în acest sezon, în timp ce arădenii par să se fi obișnuit cu ideea că vor juca în play-out pentru menținerea în Liga 1.

CSU Craiova e despărțită de 7 puncte față de rivalele FCSB și CFR, dar înjumătățirea înainte de play-off o va băga în „cărți”. Însă, până atunci „alb-albaștrii” ar trebui să aibă un parcurs cât mai bun, iar vizita „Bătrânei Doamne” e privită ca un bun prilej de repetiție pentru meciurile cu echipele din frunte.

Marinos Ouzounidis pare să-și fi făcut temele, identificând în UTA o echipă foarte periculoasă pe terenuri străine. „Ne aşteaptă un meci dificil, UTA nu e numai o echipă foarte bine organizată, care se apără atent, ci şi una care vine foarte bine şi pe contraatac. Astfel de echipe profită de spaţii şi pot marca, aşa că trebuie să fim foarte disciplinaţi. Vor da tot ce au mai bun contra noastră, aşa cum au făcut şi cu CFR şi cu FCSB, dar trebuie să ţinem cont că UTA a avut rezultate foarte bune în deplasare. Avem nevoie de cele 3 puncte pentru a avea linişte să ne pregătim în pauza competiţională, pentru a pregăti meciurile care vor urma”, a spus antrenorul grec.

Chiar Laszlo Balint a remarcat faptul că formația din Bănie și-a schimbat sistemul de joc, din 4-3-3 în 4-2-3-1, cu Cicâldău preluând sracinile „decarului”. „Deocamdată, trebuie să învăţăm sistemul de joc pe care-l abordăm acum, apoi vom vedea dacă putem juca şi altceva. Oricum, în timpul meciului se pot schimba poziţiile jucătorilor, vom vedea. Fiecare echipă are un stil diferit, cum fiecare meci este diferită. Când joacă cu noi, echipele se obicei se apără şi joacă pe contraatac, ne-am obişnuit cu asta. Nu vreau să mă plâng de jucători, ei dau totul la antrenamente şi în meciuri, au fost meciuri mai bune, unele mai puţin bune,. Uneori avem mai puţine ocazii, dar nu e uşor să schimbi sistemul şi peste noapte să ai cele mai bune evoluţii şi cele mai bune rezultate. Nu vreau să vorbesc despre Camara sau un alt jucător, fiecare va juca atunci când eu voi decide că este cazul” a adăugat Ouzounidis, care nu se va putea baza la meciul cu arădenii pe patru jucători cu pretenții de titulari: Bălașa, Ofosu, Screciu și Koljic.

În tur, CS Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 la Arad, goluri marcate de Cicâldău şi Ofosu, în timp ce pentru gazde înscria Buhăcianu. Oltenii vin după două succese consecutive fără gol primit, 1-0 cu Botoșani și 2-0 la Mediaș, pentru ca acum două săptămâni să piardă surprinzător pe terenul Chindiei, cu 1-0.

 

0
0

Articolul Ouzounidis, pus în gardă de parcursul din deplasare al UTA-ei: „Profită de spații și pot marca, așa că trebuie să fim foarte disciplinaţi” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*