Ouzounidis și-ar fi dorit un final mai liniștit cu UTA: „Puteam câștiga mai lejer, trebuia să rezolvăm mai rapid meciul”

CS U Craiova nu face parte din categoria echipelor pe care UTA le-a surprins în acest sezon pe propriul teren. Oltenii s-au impus cu 2-0 în deschiderea etapei a 28-a și se află la a treia victorie consecutivă fără gol încasat. Nistor și Tudorie au rezolvat meciul cu arădenii în minutele 69 și 90+3, dar au fost și alte ocazii importante pentru „alb-albaștrii”, în conturile lui Papp și Camara.

Deși recunoaște că echipa sa nu a evoluat foarte bine în această seară, Marinos Ouzounidis consideră pe deplin meritat succesul împotriva „roș-albilor”. „Am jucat și meciuri mai bune decât cel de astăzi, cum a fost cel cu Botoșani. Totuși, am reușit să construim, să spargem liniile, am fost peste ei tot timpul, ne-am creat ocazii multe. Puteam câștiga mai lejer, trebuia să rezolvăm mai rapid meciul, nu să așteptăm finalul. Mai sunt lucruri e corectat, acest gen de meciuri fac diferența. În astfel de meciuri poți pierde puncte, cum am și pățit. Dacă nu rezolvi din timp situația, poți fi egalat pe final. A fost un test bun pentru partidele cu FCSB și CFR”, a spus tehnicianul grec la finele disputei cu „Bătrâna Doamnă”.

Pauza vine pentru craioveni exact înainte de finalele cu FCSB și CFR Cluj, care pot clarifica multe lucruri în lupta la titlu. „E o perioadă bună pentru noi, era bine dacă mai jucam, dar întreruperea este necesară pentru națională. Preferam să lucrăm cu toți jucătorii, dar unii vor merge la loturile naționale”, a mai afirmat Ouzounidis.

Trupa din Bănie a ajuns la cota 56 de puncte după 28 de meciuri disputate, cu 4 mai puțin decât următoarele sale adversare din Liga 1.

FOTO: prosport.ro

0
0

Articolul Ouzounidis și-ar fi dorit un final mai liniștit cu UTA: „Puteam câștiga mai lejer, trebuia să rezolvăm mai rapid meciul” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*