Păcurar: „Am rămas datori la faza ofensivă, din păcate se vede că sunt probleme foarte mari la aspectul fizic”

UTA a pierdut pe terenul Academicii Clinceni după un meci în care nu prea a contat pe fază ofensivă. Totuși, nici gazdele nu au excelat, momentul penalty-ului din minutul 76 fiind decisiv în economia rezultatului.

Despre meci a vorbit Cristi Păcurar, care a coordonat echipa pentru această partidă în lipsa lui Ionuț Popa. „Un joc în care știam toate detaliile despre adversar si până la faza penalty-ului cei de la Clinceni nu au avut nici o situație clară din acțiune, doar din faze fixe. Am pregătit foarte bine jocul, știam că au posesie foarte bună acasă, ei fiind o echipă care se luptă la promovare în acest moment. Ce este nemulțumitor, iar băieții și-au dat seama de acest lucru, e că am rămas datori la faza ofensivă, unde credeam că putem pune în pericol poarta adversă. Am încercat după penalty să forțăm prin urcarea lui Șeroni și introducerea lui David Popa, dar, din păcate, nu a avut nici un efect. La golul doi erau patru jucători de-ai noștri lângă Pațurcă și niciunul nu l-a atacat, iar acesta a profitat și a înscris. Suntem foarte supărați, am pregătit foarte bine acest meci, din păcate se vede că sunt probleme foarte mari la aspectul fizic, din minutul 60 am căzut. Știm acest lucru, încercăm să-l îmbunătățim antrenament după antrenament, vom face câteva schimbări înainte de meciul cu Snagov”, a comentat Pacurar.

După cele două lovituri de la 11 metri primite de Luceafărul Oradea pe „Motorul”, UTA a fost si astăzi „victima” unei noi decizii discutabile. „Nu știu dacă a fost penalty, cert este că e al treilea penalty consecutiv care se dă împotriva noastră”, a fost remarca „secundului” utist.

În următoarea etapă, UTA înfruntă o altă echipă ilfoveană implicată în lupta la promovare, Sportul Snagov.

0
0

Articolul Păcurar: „Am rămas datori la faza ofensivă, din păcate se vede că sunt probleme foarte mari la aspectul fizic” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*