Păcurar: „Un meci pe care l-am avut în mână, dar am avut din nou de suferit datorită unor greșeli individuale”

UTA a pierdut din nou două puncte pe teren propriu după ce s-a aflat în avantaj pe tabela de marcaj. Echipa arădeană a avut 1-0 și 2-1 cu a doua clasată Chindia, dar dâmbovițenii au revenit de două ori și au plecat cu un egal de pe „Motorul”.

Cristian Păcurar a fost la al șaptelea meci în postura „interimarului” , după ce Ionuț Popa a intrat în concediu medical din cauza unei probleme neurologice. „Încă un meci trăit la intensitate, un meci pe care l-am avut în mână, dar la 2-1 nu am concretizat situațiile de contraatac clare. După aceea, am avut de suferit din nou datorită unor greșeli individuale și a ieșit remiza. Meciul l-am pregătit toată săptămâna cu gândul că Chindia este o forță din punct de vedere al posesiei, chiar și apărătorii laterali vin și construiesc. Am pregătit totul foarte bine, dar din păcate în minutul 25 ambii fundași centrali mi-au făcut semn că trebuie să îi schimb. Nu vreau să mă repet, dar terenul sintetic e în continuare o problemă. Pe El Hasni l-am schimbat, Șeroni a forțat, iar Melinte la prima diagonală s-a prăbușit pe gazon. Eu am fost mulțumit de jocul de astăzi al băieților, s-a văzut că în unele momente am dominat echipa de pe locul promovabil. După pauză, ei au făcut o schimbare ofensivă, iar eu l-am introdus pe Hrezdac în locul lui Popa pentru a contracara acest lucru. Din păcate, nu am reușit să fructificăm ocaziile avute pe contraatac după golul lui Copaci a declarat „secundul” trupei arădene.

Roberto Bodea a avut o prestație sub așteptări, gafând la golul de 2-2 al lui Mihai Leca. Chiar goal-keeperul de 25 de ani era extrem de afectat și nervos după meci, însă și coechipierii săi erau extrem de dezamăgiți de deznodământ. „La nici un meci jucătorii nu au reproșat greșelile colegilor, indiferent despre cine a fost vorba. Este frustrant să pierzi două puncte după ce ai meciul în mână, dar fotbalul este un joc colectiv și nu cred că în situația actuală de la echipă putem aduce reproșuri. Vestiarul este unul bun, matur, profesionist. Toți putem greși. Bodea a greșit cu Pandurii, a intrat Orlic, care a greșit cu Metaloglobus, iar astăzi a reintrat Bodea. Într-adevăr, dacă nu făcea acea greșeală, cu siguranță am fi câștigat meciul”, a mai comentat Păcurar.

O parte a suporterilor arădeni și-au apostrofat favoriții fiindcă ar fi tras de timp spre final, în loc să atace poarta adversă pentru un posibil gol al victoriei. „Fanii, spectatorii, au tot dreptul să fie nemulțumiți când nu se câștigă și să vadă într-un anumit fel lucrurile”, a fost scurta remarcă a lui Cristi Păcurar.

Pentru UTA urmează șapte etape în care e nevoie de toată lumea, mai ales că indisponibilitățile sunt tot mai numeroase. „Mai sunt multe etape de jucat, sunt 21 de puncte puse în joc, iar noi trebuie să avem evoluții bune. Pentru jocul de la Petroșani suntem din nou decimați, pe lângă cei patru absenți de astăzi, vor lipsi Copaci și Costin, suspendați plus El Hasni, care s-a accidentat. Mergem înainte cu copii și cred că tot după ceea ce se va întâmpla până la finalul acestui campionat se va trage linie și se va decide ce jucători rămân pentru sezonul viitor”, a încheiat ajutorul lui Ionuț Popa la cârma echipei fanion a Aradului.

Vineri, 26 aprilie, de la ora 11:00, UTA joacă pe terenul Energeticianului, echipă fără succes în acest an calendaristic.

0
0

Articolul Păcurar: „Un meci pe care l-am avut în mână, dar am avut din nou de suferit datorită unor greșeli individuale” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*