Pahare de cristal: martorii sentimentelor dintr-un magazin de cadouri

Cristalul de Bohemia este favoritul magazinului de cadou

În luna de miere, el și ea s-au dus în Cehia, provincia Bohemia. Au petrecut momente de neuitat acolo, și s-au întors cu un set de pahare de șampanie din cristal, cumpărat dintr-un magazin de cadouri. Paharele au stat în fiecare zi în sufragerie, în bufet, ca martori a zilelor petrecute împreună timp de 40 de ani. În fiecare an, de Anul Nou, de zilele de naștere, au fost scoase și umplute cu șampanie. Iar cu timpul, și copii lor au avut voie să bea din ele,  povestind de fiecare dată cum au ajuns aceste pahare din Bohemia la ei. În aceste clipe, ochii lor sclipeau, ca și în luna de miere.

Mulți visează la asemenea clipe în care să simte flacăra iubirii, a atenției, a bucuriei. Caută să găsească cadoul perfect pentru a arata sentimente, recunoștință, devotament, însă nu găsesc sau nu au destul timp pentru căutare. E ușor, dacă punem întrebări la persoana pe care dorim să surprindem cu un cadou. E ușor, dacă căutăm la locul potrivit, la magazinul de cadouri ClassGifts. Există oameni devotați bunului gust, eleganței, care ne oferă idei, posibilități de a alege ceva mai aparte,  stilat, ceva, ce ne scaldă sufletul în căldură, bucurie.

Pe cine putem surprinde alegând dintr-un magazin de cadouri de lux?

Cadouri pentru el, pentru bărbați sau pentru femei. Oare pot și eu să aleg dintre aceste obiecte minunate? Nu am o viață de lux – zic mulți. Însă toată lumea merită să primească în viață un pic de răsfăț. Răsfăț pentru suflet, pentru ochi. Să se simtă mai important, mai deosebit, mai apreciat. Un obiect de artă, prelucrat în mod unic, de mână chiar, transmite valori nu numai din partea celui care l-a realizat, dar și valori din partea celui care îl oferă. Astfel putem alege cadouri nu numai pentru dragostea vieții noastre, dar și profesorilor, medicilor, care ne-au îndrumat în viață, ne-au acordat o nouă șansă de a trăi poate sau a unei vecine, care ne-a  ajutat în vremurile grele.

Argint, aur sau cristal , nu doar cu ocazia unor evenimente mari

În cazul unelor sărbători, evenimente importante  – nuntă, botez, zi de naștere…, nu se pot lipsi de pe masa frumos aranjată tacâmuri, pahare de cristal de calitate, vaze de lux. Astfel evenimentul devine prețios, care merită să fie petrecut în mod elegant, cu stil.

Aurul, argintul, sunt prețioase pentru că au fost aduse la lumina soarelui din adâncul pământului prin muncă grea. Nu se pot găsi oriunde. Sentimentul de respect, iubire, dragoste față de o altă persoană vine la fel din interior. Dacă alegem un cadou dintr-un magazin de cadouri de lux, arătăm valoarea neprețuită a persoanei dăruite.  Putem să arătăm acest sentiment oricând, nu este nevoie de un eveniment anume. Un tacâm din argint poate fi folosit și într-o duminică, când familia este împreună. Se poate ruga în fața icoanei oricând. Ceasul cu placaj de aur ne arată timpul nu numai la evenimente  mari. Astfel crește o relație adâncă între om și artă.

Articolul Pahare de cristal: martorii sentimentelor dintr-un magazin de cadouri apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*