Până la 40.000 de Euro pentru viitorii antreprenori din județul Maramureș

Programul de antreprenoriat CRITBIZ oferă cursuri de antreprenoriat gratuite pentru 400 de participanți din regiunea Nord-Vest și finanțare nerambursabilă de până la 40.000 Euro pentru cele mai bune 48 de planuri de afaceri. Cel puțin patru câștigători vor proveni din județul Maramureș!

Puteți să aflați toate detaliile despre acest program marți, 17 aprilie de la orele 18:00 la sesiunea de informare în Clădirea Millenium Business Center 2 din Baia Mare, sala #bmctr. Prezentarea programului va fi urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Pentru a participa la sesiunea de informare, vă rugăm să vă înregistrați pe platforma CRITBIZ:  http://critbiz.ro/. Evenimentul Facebook al sesiunii de informare îl găsiți aici: https://www.facebook.com/events/195123664598069/.

Programul se adresează persoanelor cu vârsta între 18 și 64 de ani cu domiciliul/reședința într-un județ din regiunea Nord-Vest, deci și județul Maramureș, și care vor să înființeze o afacere nouă în regiune în domeniul industriilor creative sau IT în mediul urban. În cadrul programului vor participa la formare antreprenorială 400 de participanți din regiune, cel puțin 28 din fiecare județ.

Cursurile acreditate de formare antreprenorială au o durată de 40 de ore. La sfârșitul perioadei de formare se organizează concursul planurilor de afaceri, în urma căruia vor fi aleși cei 48 de aplicanți care vor primi finanțare nerambursabilă de până la 40.000 Euro.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați www.critbiz.ro, facebook.com/critbiz, grupul de Facebook CRITBIZ Community, sau să ne scrieți pe info@critbiz.ro sau pe Skype la Helpdesk CRITBIZ (username:programcritbiz)

Programul CRITBIZ este derulat de Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România, care a primit finanțare prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Partenerii principali ai proiectului sunt: Camera de Comerț și Industrie Bihor și Grupul PONT.

Asociația Pentru Promovarea Afacerilor în România (APPAR) este o organizație civilă, a cărei scop este să ajute viitorii antreprenori din județul Bihor să-și crească competitivitatea și să sporească cantitatea valorii adăugate produsă de aceștia. 

Camera de Comerț și Industrie BIHOR (CCI) este cea mai puternică asociație a mediului de afaceri a județului, reunind in rândurile sale întreaga rețea de societăți implicate în comerț si industrie, camere de comerț bilaterale și asociații profesionale.

 Grupul PONT este o organizație înființată în 2009, al cărei focus principal este inovarea socială, abordată printr-o perspectivă integrată asupra participării active, a antreprenorialului și a culturii. Grupul PONT își derulează activitățile concentrându-se pe tineri și digitalizare, prin programe cadru și proiecte specifice implementate prin intermediul unor parteneriate intersectoriale și multidisciplinare la nivel local, regional, național și european.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Valoarea totală a proiectului: 11.851.385,01 RON.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*