Până să apeleze la Voinea, UTA a încercat să-l convingă pe Țucudean să revină pe gazon

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc s-a despărțit de Vlad Morar și Alexandru Ioniță I în această iarnă și Laszlo Balint și-a dorit alți doi fotbaliști în compartimentul ofensiv. Arădenii nu au stat pe gânduri apelând la Liviu Antal, fost campion al României cu Oțelul Galați și campion en-titre cu Zalgiris Vilnius, în Lituania, dar au mai căutat un fotbalist de profil. În acest sens, conducerea clubului a mai încercat odată marea cu degetul, adică să-l convingă pe George Țucudean (29 de ani) să revină pe gazon pentru echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

Puternicul „vârf” arădean s-a despărțit de CFR Cluj în această vară și a refuzat oferte importante din România, de la Dinamo sau CS Universitatea Craiova, susținând că nu mai are rost să-și pună în pericol sănătatea, din moment ce a avut probleme cu inima în ultimii doi ani de zile. Țucudean  nu a renunțat la mișcare, aleargă aproape zilnic, dar i-a refuzat elegant pe cei de la UTA, care i-au propus inclusiv o revenire treptată pe gazon, poate chiar pentru startul sezonului următor.

George Țucudean e de cinci ori campion al României cu FCSB, Viitorul și CFR (cu ultima de trei ori), de două ori golgheter al Ligii 1 și ar fi adus un mare plus pentru ofensiva echipei de la care s-a transferat în 2010 la Dinamo. „Oficialii” arădenilor s-au repliat rapid și vor oficializa, în această seară, relația cu Albert Voinea (28 de ani).

0
0

Articolul Până să apeleze la Voinea, UTA a încercat să-l convingă pe Țucudean să revină pe gazon apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*