Pandemie de medii mici! Peste 75% dintre elevii înscriși la bacalaureatul de toamnă au picat examenul de maturitate

Rezultatele preliminare ale sesiunii de toamnă a bacalaureatului au fost publicate.

La Lugoj, rezultatele sunt slabe, cu doar 45 de candidați promovați din numărul total de 200 care s-au înscris la examen.

La Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu” dintre cei 24 de candidați, din promoția curentă și cele anterioare, au promovat 11. Alți 12 au fost respinși, iar un candidat nu s-a prezentat. Cea mai mare medie este 7,58.

La Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu”, dintre cei 62 de candidați, promoția actuală și cele anterioare, au promovat doar 15. Un număr de 42 au fost respinși, iar 5 candidați au absentat. Cea mai mare medie este 7,96.

La Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște” cea mai mare medie obținută este 7,08. Din numărul total de 65 de candidați, din promoția curentă și cele anterioare, au promovat 16 candidați, 29 au fost respinși, iar 20 nu s-au prezentat.

La Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”, doar 3 candidați din 49, promoția de anul acesta și cele anterioare, au promovat examenul de bacalaureat. Au fost respinși 29 de candidați, iar 17 au absentat. Cea mai mare medie este 6,45, obținută de doi candidați.

Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate sâmbătă, 5 septembrie.Articolul Pandemie de medii mici! Peste 75% dintre elevii înscriși la bacalaureatul de toamnă au picat examenul de maturitate apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*