Panică în Sighetu Marmaţiei . O tânăra de 29 de ani înjunghiată în zona gâtului de un bărbat

Panică în Sighetu Marmaţiei . O tânăra de 29 de ani înjunghiată în zona gâtului de un bărbat

Grozăvie în dimineaţa zilei de joi, 21 martie, în jurul orei 07.00, în Sighetu Marmaţiei. Un bărbat şi-a înjunghiat fosta parteneră. Aceasta a ajuns la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal. 

Întâmplarea a avut loc, pe fondul geloziei, într-un apartament situat în cartierul Unirii. Cuplul are doi copii. Bărbatul are aproximativ 35 de ani.

Agresorul se află în custodia oamenilor legii. Femeia are multiple plăgi înjunghiate. Mai exact, victima a fost adusă cu cuţitul în ea. Acest lucru i-a salvat viaţa şi a evitat o hemoragie puternică. Într-una dintre plăgi, o coastă a oprit penetrarea. Femeia este conştientă şi a fost stabilizată. În prezent (n.red. 08.20), i se fac investigaţii suplimentare. Cercetările se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. Tânăra are 29 de ani, agresorul, 34.

“Loviturile de cuţit au condus la o perforaţie a hemotoracelui. Astfel, cavitatea s-a umplut cu sânge. Ca atare, s-a decis transferul la Secţia de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Judeţean “Constantin Opriş” Baia Mare”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Mariana Şimon, directorul medical al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*