Părăsirea locului accidentului constituie infracţiune

Ieri dimineaţă, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizaţi că la Spitalul Judeţean Baia Mare s-a prezentat o femeie, victimă a unui accident rutier. Verificările efectuate de poliţişti au relevat că victima, o băimăreancă în vârstă de 53 de ani, a fost accidentată de un autoturism ieri dimineaţă, în jurul orei 05.50. Femeia a fost surprinsă de un autoturism care circula pe strada Motorului, în momentul în care a traversat strada pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. După coliziune, şoferul autoturismului a părăsit locul faptei. Victima a fost transportată la spital de către soţul acesteia, unde a beneficiat de îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe şoferul autoturismului: un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Baia Sprie. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Foto: Arhiva

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*