Parcarea J’adore nu se mai demolează! Va fi donată Primăriei, cu posibilitatea de recumpărare

Administrația locală a găsit o soluție pentru parcarea de la restaurantul J’Adore. Parcarea nu se va mai demola, cum fusese inițial anunțat. Ea va fi donată Primăriei, cu posibilitatea de recumpărare, în cazul în care societatea va dori să participe la licitație.”Am avut ieri o întâlnire cu conducerea societății care deține restaurantul, am stabilit de comun acord faptul că dânșii trebuie să plătească o taxă pentru toată perioada pentru care au folosit acest teren, fără un drept. Au fost de acord cu acest lucru, iar colegii din Primărie vor calcula sumele care trebuie plătite și penalitățile aferente. Am mai stabilit cu dânșii că vor dona această construcție, adică parcarea, către Primăria Lugoj”, a anunțat primarul Claudiu Buciu.

Acesta a precizat că:

”Primăria deține un teren de la ieșirea din Lugoj, după podețul peste Cernabora. Acest teren de 7.800 mp este până la acest restaurant, în față, și se află între proprietățile private și drumul național. În consecință, nu se poate construi pe el, ci este destinat accesului către aceste proprietăți. Am stabilit să lotizăm terenul și să scoatem la licitație fiecare fragment din fața fiecărei proprietăți, astfel încât proprietarii să și-l poată cumpăra și să-l folosească după cum vor. Vom face rapoarte de evaluare și le vom scoate la licitație. Aceasta e singura soluție legală”.

Terenurile pot fi amenajate ca spații verzi, alei de acces către proprietăți sau ca parcări.

În aceste condiții, precizează edilul șef, ”parcarea nu se demolează, ea va fi donată către Primărie și ulterior, asta este – ironia soartei!, dacă vor participa la licitație, vor trebui să plătească din nou atât terenul, cât și parcarea”.

Această măsură va fi aplicată și pentru alte terenuri, aflate în situații similare, din oraș.

Articolul Parcarea J’adore nu se mai demolează! Va fi donată Primăriei, cu posibilitatea de recumpărare apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*