Patru bărbaţi, prinşi în flagrant furând din tiruri parcate la Buda

La sfârşitul săptămânii, angajaţi ai jandarmeriei prahovene au prins din nou mai multe persoane care furau din tiruri parcate.
Potrivit unui comunicat de presă al IJJ Prahova, „duminică, 20.06.2021, în jurul orelor 21.00, o patrulă din cadrul instituţiei a surprins în flagrant, pe raza localității Ariceștii Rahtivani, în parcarea de tiruri din satul Buda, patru bărbați care, după ce au forțat ușile din spate (ale autotrenurilor – n.n.) și au rupt sigiliul remorcii unui autotren destinat să aprovizioneze magazine de specialitate, au încărcat mai multe produse alimentare în portbagajul unui autoturism.
Jandarmii au identificat persoanele și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul șăvârșirii infracțiunii de furt și rupere de sigilii, iar persoanele și produsele sustrase au fost predate pe bază de proces-verbal pentru continuarea cercetărilor”.
Am scris că oamenii legii „au prins din nou” indivizi care furau din tiruri în contextul în care, în urmă cu aproximativ o săptămână, într-o altă localitate – Nedelea- trei bărbaţi au fost prinşi, tot în flagrant, sustrăgând din rezervorul unui autotren aproximativ 240 de litri de motorină.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*