Patru indivizi, suspectaţi de falsificări de bancnote – arestaţi preventiv de judecătorii ploieşteni

F. T.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova, în ziua de marți, 1 septembrie a. c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au prins în flagrant delict trei persoane, bănuite de falsificarea de bancnote.
Asupra acestora au fost descoperite 71 de bancnote contrafăcute din cupiură de 200 de lei și 4.626 de lei și alte bunuri. În continuarea documentarii, a doua zi – miercuri, 2 septembrie -,
polițiștii au efectuat 10 percheziții domiciliare, în Brașov, la locuințele persoanelor bănuite.
„În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat obiecte susceptibile a fi folosite la contrafacerea bancnotelor (un laptop, o imprimantă, un laminator, un șubler de precizie, folii laminate și alte ustensile), telefoane mobile, memory-stick-uri și 13.900 de lei, respectiv 510 euro”, se precizează într-un comunicat al IPJ Prahova.
În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut patru persoane, față de care instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*