Patru jucatori noi la reunirea lui Dinamo! Miriuta testeaza un spaniol trecut pe la Ceahlaul si CFR. Penedo, printre absenti: „Va suporta consecintele!”

Jucatorii lui Dinamo si-au reluat pregatirea, iar Vasile Miriuta a avut patru „noutati” la primul antrenament efectuat in 2018. Daca pe Olteanu, Popa si Popescu deja ii stia, antrenorul „cainilor” a avut parte si de o mica surpriza.

Este vorba despre Aitor Monroy, mijlocasul central de 30 de ani, care se afla este in probe, un fotbalist care a mai evoluat in Liga I, la Ceahlaul Piatra Neamt si la CFR Cluj.

Monroy a fost legitimat ultima data la Maccabi Petah Tikva, echipa de care s-a despartit in aceasta iarna.

In schimb, de la reunirea au lipsit May Mahlangu si Jaime Penedo. Daca mijlocasul sud-african a fost invoit si va reveni la antrenamente peste doua zile, portarul panamez a lipsit nemotivat, dupa scandalul pe care l-a avut cu sefii clubului in privinta banilor pe care urmează sa-i incaseze pentru prezenta la Campionatul Mondial din Rusia. FIFA plateste 7.000 de euro pe zi de jucator catre echipele care livreaza jucatori la turneul final. Astfel, Negoita ar urma sa incaseze aproximativ 200.000 de euro, iar Penedo a dorit jumatate din aceasta suma.

Penedo trebuia sa fie astazi prezent la reunirea echipei. Nu stiu de ce nu este aici, dar avem un regulament de ordine interioara si va suporta consecintele” , a declarat antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuta.

The post Patru jucatori noi la reunirea lui Dinamo! Miriuta testeaza un spaniol trecut pe la Ceahlaul si CFR. Penedo, printre absenti: „Va suporta consecintele!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*