Patru seturi, norma etapei a 4-a în campionatul la fileu din Banat

Se anunță un weekend plin pe meleagurile timișene cu evenimente voleibalistice prim-divizionare, incluzând un cuplaj de meciuri astăzi de la ora 17 în sala de sport a Universității de Vest, dar nici peste săptămână iubitorii jocului la fileu n-au stat deoparte, Campionatul Municipal Timișoara rezervat amatorilor derulându-și miercuri la Caransebeș iar joi și vineri pe malurile Begăi runda ce a marcat mijlocul turului în cea de-a V-a ediție, etapă încheiată aseară de la ora 18,30 printr-un alt 3:1 sub semnul căruia a stat întreaga rundă.

Într-adevăr, s-a pus punct etapei a IV-a cu încă un 3:1, înregistrat în întâlnirea UVT – CSȘ Bega, cu seturi disputate și echilibrate în succesiunea 28:26, 23:25, 26:24, 25:20, Bianca Șvaia fiind desemnată MVP al partidei, în calitate de coordonator de joc al celor de la CSȘ Bega.

Runda demara miercuri de la ora 21 la Caransebeș, unde gazda Gugulanii a înfrânt rezistența ”cățărătorilor” care își adjudecau setul inaugural și cedau cu greu în următoarele: Gugulanii Caransebeș – CS Alternative 3:1 (12:25, 25:22, 25:23. 25:22). Iar MVP al meciului a fost desemnat Florin Balica, centrul Gugulanilor.

Seara de joi a propus două dueluri, de la ora 20 în sala ”Medicinei”, unde liderul n-a făcut concesii după cedarea setului inaugural, iar de la ora 21 în sala de sport a Colegiului Tehnic ”Regele Ferdinand I”, gazdă a unei foarte vii dispute tot în patru seturi.

UMF Timișoara – Continental s-a încheiat 1:3, fruntașa campioană păstrându-și fotoliul de lider printr-o răsturnare clară de scor, 25:17, 17:25, 14:25, 15:25, iar MVP al partidei fiind Manuel Marițescu, coordonator al învingătorilor. Iar campioana primei ediții s-a înclinat doar în setul trei al jocului Shawarma 2.0 – Timișoara 1:3 (21:25, 21:25, 25:20, 23:25),MVP fiind desemnat Adrian Miculescu, trăgătorul secund al triumfătorilor.

Și urmează etapa a V-a, antepenultima a turului, care va demara luni de la ora 21 în sala de sport a Școlii Generale 30 din Zona Soarelui, CSȘ Bega – Shawarma 2.0, continuând marți de la 20,30 în sala Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida” cu Timișoara – Continental, și încheindu-se joi 30 noiembrie de la ora 21 între Alternative și UVT, în sala C.T. ”Regele Ferdinand I”, în vreme ce întâlnirea UMF – Gugulanii Caransebeș, programată în sala de sport a ”Medicinei” din Piața Eftimie Murgu 2, este amânată.

Clasamentul la zi, ultimele rezultate și programul viitor, pe coloana datelor tehnice. Competiția are propria pagină de promovare, Turneu Municipal de Volei amator Timișoara, pe rețeaua de socializare facebook, publicând înregistrări video ale partidelor și atrăgând simpatizanți, mulți dintre aceștia fiind nelipsiți și pe margine, la meciuri.

The post Patru seturi, norma etapei a 4-a în campionatul la fileu din Banat appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*