Patrulater în România cu Madrid, Borussia și Liverpool, dar fără FCSB? ”A fost mai ușor să semnăm cu Real decât cu Steaua!”

Adrian Thiess, omul care a adus FC Barcelona în România, în anul 2012, pentru un amical de lux cu Dinamo, plănuiește și un patrulater de senzație găzduit de țara noastră. La eveniment ar urma să fie invitate Real Madrid, Borussia Dortmund, Liverpool, dar organizatorii s-au lovit de refuzul celor de la FCSB.

În aceste condiții, omul de afaceri a anunțat că renunță să conteze pe echipa lui Gigi Becali din cauza pretențiilor ridicate.

”Există acest proiect de doi ani. Problema a fost Steaua, nu ne mai bazăm pe o echipă din România. Facem un patrulater fără o echipă românească. A fost mai ușor să semnăm cu Real Madrid decât cu Steaua”, a spus Adrian Thiess, la Digi Sport.

Chiar și fără participarea celor de la FCSB, Adrian Thiess a subliniat că patrulaterul rămâne în picioare și se poate realiza în viitorul apropiat: ”Este o preocupare serioasă în ultima lună și jumătate. Rămâne în picioare planul”.

Articolul Patrulater în România cu Madrid, Borussia și Liverpool, dar fără FCSB? ”A fost mai ușor să semnăm cu Real decât cu Steaua!” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*