Paul Pintilie şi-a dat demisia de la Unirea Triteni, după ce a rămas cu suspendarea de un an şi la „Apel”. Mesajul transmis de Pintilie

Team-managerul echipei de seniori Unirea Tritenii de Jos, Paul Pintilie, în acelaşi timp şi antrenor al formaţiei de juniori, a demisionat din toate funcţiile deţinute la club.

Acesta a rămas cu suspendarea de un an, dictată iniţial de Comisia de Disciplină, şi în urma şedinţei de ieri a Comisiei de Apel, astfel că fostul oficial al clubului a fost miercuri dimineaţa la sediul AJF Cluj.

Pintilie şi-a depus acolo demisia din toate funcţiile deţinute la echipa din Triteni, în semn de protest faţă de pedeapsa primită, însă lucrurile par departe de a fi încheiate în acest caz. „Am demisionat ca să nu mai implic clubul în ce va urma. O să-mi susţin echipa la fiecare meci însă, dar ca spectator”, a spus Pintilie, care este hotărât să-şi caute în continuare dreptatea.

Echipa din Liga a IV-a a Triteniului a început cu întârziere fiecare meci din campionat după decizia de suspendare a lui Pintilie, jucătorii aducând cu ei şi un banner prin care şi-au exprimat solidaritatea faţă de fostul team-manager. De asemenea, clubul a cerut, printr-un comunicat, demiterea şefului Comisiei de Disciplină, Liviu Parlapan.

Revenim cu amănunte în acest caz.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*