Păulișana merge tot pe mâna lui Maghici și deschide o „linie” timișană la capitolul achiziții, obiectivul – un loc cât mai bun în prima parte a clasamentului!

Păulișul nu s-a simțit prea bine în Turneul de desemnare a campioanei județene, din primăvară. Echipa din Podgorie a strâns doar 7 puncte din 24 posibile, cauzele fiind multiple și variate. Plecând de la schimbările bruște în lot și până la problemele de natură medicală întâmpinate de unii jucători.  Rezultatul final – un loc 7 sub așteptări.

Dar, știrea începutului de mai era alta. Chiar a doua zi după terminarea mini-campionatului de Liga 4-a, Dinu Maghici pleca spre Giurgiu, unde devenea „secundul” lui Ionuț Badea, la Astra. „Cura” a fost prea târziu administrată, „alb-negrii” au luat drumul eșalonului secund și scurta aventură a staffului tehnic a lua și ea sfârșit. Revenit acasă, Maghici a demarat și un proiect personal de care vom vorbi în curând, dar a acceptat să și continue pe banca Păulișanei. „Dinu Maghici e antrenorul cu care am construit an de an o echipă puternică la Păuliș, clubul nostru a devenit respectat, avem o imagine mai bună de câțiva ani încoace. În acestă vară, schimbăm puțin rândurile, căci asta e viața. Nu am fi dorit să ne despărțim de Gabi Pop, în cazul căruia a fost o mică neînțelegere ce putea fi, zic eu, foarte ușor de rezolvat, dar nici de Mitu Schinteie. El a plecat, însă, mai sus, la Dumbrăvița, îi mulțumim pentru ceea ce a făcut la Păuliș și suntem convinși că va confirma și la Liga 3-a”, a explicat Florentin Iancu, președintele formației din Podgorie.

Păulișul și-a reluat pregătirile marți cu 5 noutăți în lot. Portarul Andrei Dagău și mijlocașul Raul Petcuț s-au despărțit în această vară de Pecica și Curtici și vor evolua sub comanda lui Maghici. Alte trei transferuri sau fost operate de la teamul timișan din Dudeștii Noi și anume: portarul Paul Burtic, fundașul stânga, Narcis Damian și mijlocașul central, Ciprian Palade. „Sunt achiziții importante pentru noi, dar mai vizăm și altele, în special la nivelul juniorilor. Probabil, ne vom orienta tot spre județul Timiș și în cazul acestora, dar avem și alte ținte. Suntem optimiști  pentru noul sezon, e clar că nu mai avem voie să repetăm rezultatele din mini-campionatul din primăvară, ci vizăm un loc cât mai bun în prima parte a clasamentului. În fine, suntem pe cale să terminăm și lucrările de reabilitare a tribunelor stadionului de la Păuliș, apoi vom cere o reomologare, pentru a vedea exact câți spectatori putem primi la meciurile de acasă în contextul protocolului valabil în acest moment. Având partener serios Primăria și pe domnul primar, Ioan Turcin, sperăm să fim una dintre forțele campionatului ce vine”, a adăugat Iancu.

Păulișana va începe mâine seria amicalelor împotriva celor de la Voința Macea, după care va mai juca împotriva celor de la Curtici (28 iulie), UTA U19 (31 iulie) sau Glogovăț (14 august). Evident, se încearcă legarea a încă unul-două amicale în prima decadă a lunii august.

0
0

Articolul Păulișana merge tot pe mâna lui Maghici și deschide o „linie” timișană la capitolul achiziții, obiectivul – un loc cât mai bun în prima parte a clasamentului! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*