Paznicul unui supermarket, filmat când aduna măști de protecție din coșul de gunoi. E halucinant ce făcea apoi cu ele!

Paznicul unui supermarket, filmat când aduna măști de protecție din coșul de gunoi. E halucinant ce făcea apoi cu ele!

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Un paznic de la un supermarket din comuna Floreşti, judeţul Cluj, a fost filmat în timp ce căuta măşti de protecţie în coşul de gunoi din fața magazinului. Când a fost întrebat ce face cu ele, acesta a dat un răspuns șocant. Bărbatul a mărturisit că le spală și le refolosește.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

„Astăzi trecând pe lângă Mega Image de la intersecţia Florilor cu Cetăţii (comuna Floreşti, n.r.) observ o persoană căutând în gunoi, apropiindu-mă mai bine îmi dau seama ce este paznicul supermarketului, cel ce ia temperatura la intrare… am oprit să văd ce caută cu o mana în gunoi şi cu cealaltă pe termometrul ce-l foloseşte zi de zi pe fiecare om ce intră… omul scotea mască cu mască din coş, le împăturea şi le îndesă în buzunar…. am rămas blocat…….”, a scris Alex George Sandu pe grupul de Facebook „Grupul celor care trăiesc în Floreşti sau în Cluj”.

Alex: Le refolosiţi? Măştile??

Paznic:DA! Ce are?

Alex:Din gunoi???

Paznic: Ce are? Le spăl……..nu are nimic….”

„Măi oameni buni, acest om îşi apropie mâna de fiecare om ce intră în magazin întinzând termometrul de frunte cu mâinile care şi le baga în gunoaie după măşti folosite de cine ştie ce oameni , vă daţi seama câţi viruşi a împăturit şi împerecheat în buzunarul sau odată cu măştile scoase din gunoi?”, a scris Alex, pe Facebook.sursa

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*