Pe 6 decembrie, scăpăm de Guvernul Dezastrului Național!

Duminică, 6 decembrie, trebuie să ne unim forțele și să scăpăm de Guvernul Dezastrului Național!
Votăm în siguranță, ne protejăm sănătatea și vom trimite acasă gașca de liberali care a acaparat cu totul România și a dus-o pe marginea prăpastiei! Orban și clica lui de impostori trebuie să răspundă în fața românilor pentru situația critică din economie, din sistemul sanitar, din sistemul de învățământ!
Economia se prăbușește, spitalele sunt sufocate de avalanșa de cazuri de coronavirus, anul școlar e compromis, salariații își pierd locurile de muncă, iar inflația crește.
Liberalii sunt vinovați de criza în care se află România!
Oamenii mor cu sutele, zilnic, pentru că Guvernul Orban a fost incapabil să ia decizii pentru sistemul de sănătate. Ne mint în față și schimbă datele infectărilor în funcție de interesul lor de moment?
Să le răspundem, pe 6 decembrie, așa cum merită și să scăpăm de Guvernul Morții!
Economia se afundă-n criză, iar zeci de mii de firme sunt în faliment. Sute de mii de producători și de comercianți români au fost lăsați fără pâinea cea de toate zilele, prin închiderea piețelor. În schimb, marile companii străine au fost ajutate să trăiască și să reziste în pandemie! Să reacționăm, pe 6 decembrie, așa cum merită și să scăpăm de Guvernul-Catastrofă!
Educația copiilor este grav compromisă. Liberalii au închis toate școlile, chiar dacă toate celelalte state europene au înțeles că viitorul copiilor nu poate fi sacrificat!
Pe 6 decembrie, să ne gândim la copiii României și să scăpăm de Guvernul Inculților!
Pe 6 decembrie să ne protejăm, să ieșim la vot și să ne apărăm dreptul la viață, dreptul la sănătate și dreptul la educație.
Să votăm pentru revenirea la normalitate, pentru siguranța unui trai mai bun, pentru un Guvern social-democrat!
Alegeți candidații PSD, poziția 4 pe ambele buletine de vot!

(Text publicat la comanda PSD – Filiala Prahova
CUI MF 11200020)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*