„Pe fondul bauturii m-am simtit un gen de Hercule”. Liderul unui clan de romi din Lugoj isi cere scuze prim-procurorului Dan Cristian Tatar, dupa ce i-a adus acestuia acuzatii nefondate in urma unei betii

Popescu Ioan, zis Turcu, liderul unui clan de romi din Lugoj care a fost implicat in mai multe scandaluri izbucnite intre familiile de romi din oras, i-a adus acuzatii grave prim-procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, dr. Dan Cristian Tatar.Intr-o postare live pe Facebook, Ioan Popescu il acuza pe prim-procurorul Dan Cristian Tatar, ca a apelat la interlopi pentru a-si proteja fiul. Dupa doua zile de la realizarea live-ului, pe care l-a sters intre timp de pe internet, Popescu Ioan a facut un nou live pe Facebook in care arata ca in urma postarii a fost amendat de Politie si astfel isi retrage toate acuzatiile formulate, cerandu-si iertare fata de primul-procuror.

As avea cateva cuvinte sa vorbesc in limba romaneasca pentru ca pe data de 21 ianuarie am fost in stare de ebrietate, intr-un anturaj cu mai multi preteni si am discutat si am vorbit si am glumit si chiar imi pare rau si imi cer scuze pentru ca am adaugat si numele unor persoane din institutiile statului roman care pe fondul bauturii nu mi-am dat seama ce am zis. Va rog sa imi permiteti sa ma refer la domnul Tatar Dan Cristian, care este prim-procuror a orasului nostru Lugoj, care acest domn prim-procuror este un om minunat care chiar nu-l cunosc personal. Imi cer scuze de la domnia dansului pentru ca fara sa imi dau seama, am fost in stare de ebrietate si am vorbit in spirit de gluma. Vreau sa va anunt public ca spiritul meu de gluma m-a costat o amenda destul de buna. (…) Imi retrag cuvintele si imi pare rau ceea ce am facut pentru ca nu am stiut ca de la o simpla gluma de Facebook o sa fie asa…picanta. Inca o data, imi retrag toate cuvintele jignitoare. Imi cer mii de scuze de la domnul prim-procuror, Daniel Tatar Cristian care i-am adaugat numele in life-ul meu si nu era corect. (…) Chiar nu este adevarat absolut nimic din ce am zis, dar va dati seama ca pe fondul bauturii m-am simtit un gen de Hercule”, a declarat Popescu Ioan pentru adevarul.ro

Popescu mai spune ca in urma gestului sau a primit o amenda de 1.000 de lei pe care a achitat-o a doua zi.

A fost pe fondul bauturii. Imi cer mii de scuze. A fost de datoria mea sa imi cer scuze. Nu mi-a solicitat nimeni. A fost de datoria mea sa regret cuvintele mele vulgare fata de un domn cu o demnitate atat de mare. Era si normal sa imi cer scuze. A fost prostia mea si imi cer mii de scuze. Nu am nimic cu domnia dansului. Regret si imi cer scuze. Nu am stiut ca o sa se intample asta, naiba sa il ia de Facebook. Si daca pe viitor o sa mai fac glume, o sa fac cu oameni de categoria mea”, a mai spus Popescu pentru sursa citata.

Prim procurorul Dan Cristian Tatar nu a formulat nicio plangere impotriva lui Ioan Popescu, insa politistii au aplicat trei sanctiuni in valoare de 1.500 de lei pentru amenintarea cu acte de violenta si adresarea de cuvinte si expresii jignitoare mai multor persoane printr care si reprezentanti ai insitutiilor statului. 

Nu am formulat nicio plangere pentru ca nu am considerat ca este necesar sa raspund unor astfel de afirmatii. S-a ajuns prea departe. Daca prim-procurorului din oras te adresezi asa, stau sa ma gandesc cum te adresezi celorlalti oameni din oras. Trebuie sa fuga din oras? Mi se pare extrem de grav. Daca ai aceasta indrazneala inseamna ca e o problema in care incerci sa slabesti autoritatea de stat, ceea ce nu se poate. Si-a dat seama si a refacut asa-zisul live cu acele insinuari”, a declarat pentru adevarul.ro, prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj, Dan Cristian Tatar, potrivit caruia dosarele penale care vizeaza conflictele dintre clanurile de romi din oras isi urmeaza cursul.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*