Pe podium! Andrei Croitoru, premiul III național la Olimpiada de Fizică

Etapa pe țară a Olimpiadei Naționale de Fizică a Societății Romane de Fizică (ON-SRF) a avut loc recent, iar în cadrul competiției Andrei Croitoru, elevul Școlii Gimnaziale ”Eftimie Murgu” din Lugoj a obținut premiul al III-lea.

”Olimpiadele și concursurile sunt frumoase, și nu doar pentru a obține un rezultat cât mai bun, ci și prin faptul că te ajută să interacționezi, să cunoști oameni minunați. De-a lungul acestor ani, datorită competițiilor școlare am reușit să cunosc colegi din toate colțurile țării, iar cu aceștia am ținut legătura și ne-am împărtășit idei și păreri. Mulțumesc profesorilor și familiei pentru susținere”, a declarat Andrei Croitoru.

Obiectivul Olimpiadei de Fizică a Societății Române de Fizică (ON-SRF) este atragerea elevilor din învățământul preuniversitar către studiul Fizicii, menținerea interesului elevilor pentru această știință și oferirea unui cadru adecvat pentru evaluarea cunoștințelor elevilor care doresc să performeze în Fizică.

​ON-SRF este un proiect educațional al Societății Române de Fizică (S.R.F.), realizat în colaborare cu Facultățile și Departamentele de Fizică din principalele centre universitare din România și cu sprijinul profesorilor de fizică din învățământul preuniversitar.​

 

Articolul Pe podium! Andrei Croitoru, premiul III național la Olimpiada de Fizică apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*