Pe ritm de hip-hop! GIM, câștigătorul locului secund la Românii au talent vine la Lugoj

Evenimentele artistice revin la Lugoj, după doi ani de pauză impusă de pandemie. La sfârșit de săptămână, sâmbătă, 19 iunie, de la ora 20, Quest Cafe găzduiește ”Hip-hop Party”, concert care va reuni mai mulți artiști din zonă, invitatul special al serii fiind GIM, câștigătorul locului II al ediției din 2021 a emisiunii Românii au talent. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, are o poveste de viață fascinată, fiind abandonat într-un orfelinat la 9 luni. În prezent este muncitor în construcții în Timișoara. GIM a terminat un liceu de muzică și spune că muzica este singurul lucru care îl relaxează.

 

Încălzirea o face DJ Luc!an, iar apoi va urma un concert susținut de membrii proiectului Hip Hop Lugoj. Programul artistic va continua cu o prestație live a invitatului special GIM, publicul având prilejul să asculte în premieră o piesă realizată în colaborare cu artistul lugojean Ar’Ma. Evenimentul se va încheia cu un joc de tip “Open Mic” unde cei din public pot urca pe scenă.

 

”Sincer, nu știu cum va fi revenirea în fata publicului și cum va fi tratat evenimentul, și nici nu vreau să mă gândesc la asta. Ce e drept, am ceva emoții fiind și primul eveniment după aproape doi ani de pauză. Prefer să mă bazez pe spontaneitate, ce va fi, va fi. Oricum, eu împreuna cu colegii mei pregătim un show genial și diferit de data asta, fiind mai mult un party decât un concert”, a declarat artistul lugojean Ar’Ma.

 

Accesul la concert se va face pe bază de rezervare și brățară, iar locurile sunt limitate. Cei interesați sunt rugați să își asigure locul le eveniment cu un telefon la numărul 0768/778487.

 

Articolul Pe ritm de hip-hop! GIM, câștigătorul locului secund la Românii au talent vine la Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*