Pecarov, 5 goluri până la pauză, 4 din centrări ale lui Nanu, iar Dumbrăvița egalează norma Unirii: nouă! 9-3 în restanța cu CSM Lugoj II

Pe măsura ploii căzute în special în prima repriză dar și a vântului care a îngreunat și mai mult evoluția echipelor, restanța din urmă cu 3 etape, din runda a X-a, a adus astăzi de la ora 15 la Dumbrăvița un potop de goluri, în special în contul gazdelor în negru-verde, care au egalat astfel numărul maxim de reușite semnat de o formație în acest campionat, nouă într-o partidă, autoare fiind CS Unirea la Sânnicolau Mare în etapa a 7-a, 9-0 cu ACS Murani.

Contrariați probabil de neprezentarea echipei a doua a lugojenilor în urmă cu două etape într-o sâmbătă la 11 la Giarmata, unde găzduiau meciul din runda a X-a, cei de la ACS Dumbrăvița s-au răzbunat în felul lor, prin a le administra vizitatorilor un drastic 9-3, amplificându-le astfel amarul după ce la vremea respectivă cei de pe Timiș nu puteau ajunge la arena ”Nicu Moraru”, rămânând în drum cu o defecțiune tehnică la mijlocul de transport.

Învingători și în weekend acasă cu 6-0, elevii lui Sorin Bălu au repetat și astăzi diferența de scor, taxându-i pe echipierii ”satelitului” lui CSM Lugoj, depășiți și în etapa de la finele săptămânii trecute în deplasare, cu 3-1, în fief-ul liderului din Șag.

Unde lugojenii au descins cu 13 convocați, acelorași 13 alăturându-li-se astăzi Grega. Diferența a fost însă mai neprielnică vizitatorilor, în multiplu de trei.

S-a încheiat așadar 9-3, după ce la pauză era 6-1, festivalul golurilor verzilor fiind deschis de Florin Nanu în minutul 7, dintr-o lovitură de la 11 metri, acordată în urma unui henț comis de Peptănuș.

Pecarov: cinci goluri

Apoi și-a început propriul festival Deian Pecarov, marcator cu capul din centrarea lui Nanu de pe stânga, 2-0 în minutul 17. Scorul devenind aproape la următoarea fază 2-1, când Ștefănescu a reluat pe fază balonul în plasă după ce Grega îl expedia de la 10 metri în stâlpul porții gazdelor, de unde ricoșa în careu, extrem de puținii spectatori prezenți la meci pe vremea de toamnă s-ar fi putut aștepta la un duel cât de cât echilibrat.

Însă, după cum am spus, Deian Pecarov își începuse fiesta. Completată cu încă 4 goluri până la pauză. În minutul 33 cu o altă lovitură de cap la o altă centrare a lui Nanu, în minutul 39 dintr-un penalty acordat pentru un fault în careu, în minutul 43 din nou cu capul la o centrare a lui Nanu iar în minutul 45 din 6 metri, sub transversală, reluând cu piciorul tot un balon expediat de Nanu din flanc.

Pentru gazde au mai înscris și darnicii oaspeți, de exemplu Peptănuș, semnatar al unui autogol în minutul 61, la care ”satelitul” a mai emis totuși ceva, din penalty, prin Sărăcin, 7-2 în minutul 66, după ce Miklos respingea în primă instanță execuția inițială, doar că Silaghi a restabilit rapid diferența, 8-2 în minutul 75, după care ambele echipe au mai punctat o dată. Sărăcin s-a consolat cu ”dubla” în minutul 78 iar Nanu a stabilit scorul final în minutul 80, pentru simetrie, dacă tot îl deschisese…

Dacă ”verzii” au trecut cu brio testul fotbalistic, rămânând astfel fără eșec de la acel 1-0 pentru Timișul la Șag în etapa I, în schimb vremea ploioasă a testat la destul de grea încercare gazonul reamenajat al Dumbrăviței, motiv pentru care divizionara D și-a și găzduit unele meciuri la Giarmata, iar suprafața de joc n-a corespuns așteptărilor, părând a continua să aibă probleme, ce-i drept nu la fel de mari. Unele bălți nu s-au lăsat însă înduplecate să dispară, în largul lor la ceas de toamnă.

N-a mai arbitrat însă Elisei Balaj, după cum era anunțat inițial, dat fiind poate pentru faptul că îi arbitrase acasă pe dumbrăvițeni sâmbătă, ci în schimb Alexandru Manea, iar asistent nu i-a fost Raul Ghiciulescu, tot conform planurilor inițiale, ci Alexandru Giurcan. Denis Lupea în schimb a rămas în brigada anunțată inițial, ca asistent, precum și observatorii, Daniel Ionescu și Paia Pecarov.

Pe marginea restanței cu 12 goluri revenim diseară și cu o galerie foto, dar iată momentan echipele…

ACS Dumbrăvița: Miklos – Soare, M. Toma, Telescu, Szalkai – Briciu (70, Șofronea), Rus (80, Todor), Ștefan (46, Oancia), Nanu, Pecarov (6, Bîrză), Silaghi.

Rezerve: Puiu – Scrob.

CSM Lugoj II: Iordache – Peptănuș, Predescu, Ciobanu (40, Cincă), Costi (66, Nyerges), Marta, Belu (75, Oraș), Ștefănescu, Dobra, Grega, Sărăcin.

Rezerve: -.

Clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice, laolaltă cu programul etapei a 13-a.

The post Pecarov, 5 goluri până la pauză, 4 din centrări ale lui Nanu, iar Dumbrăvița egalează norma Unirii: nouă! 9-3 în restanța cu CSM Lugoj II appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*