Pecica cade la Dumbrăvița și rămâne fără succes stagional! Bălu: „O victorie meritată a gazdelor, dar la 1-0 am avut penalty la Capătă”

După seria de amicale fără victorie, Progresul Pecica nu se regăsește nici în startul campionatului de Liga a 3-a. După două remize, formația „galben-albastră” a pierdut cu 2-0 la Dumbrăvița, fără a le pune mari probleme elevilor lui Cosmin Stan.

E adevărat, pecicanilor le-au lipsit Gabor și Telescu, cei mai puternici oameni ai echipei, iar Enciu și Arsene au intrat complet nerefăcuți. „În prima repriză, Dumbrăvița a fost mai prezentă decât noi în joc și în atac. Au avut ceva situații, au dat și gol după o fază fixă dubioasă, Zamfir nu a fost pe fază, dar s-a revanșat în alte patru situații grele. În repriza a doua am început bine, am presat adversarul, considerăm că a fost un penalty neacordat la Capătă, puteam egala și se schimba soarta partidei. Am mai luat un gol și asta a fost. E o victorie meritată a gazdelor, încercăm să recuperăm toți jucătorii, azi i-am avut cu noi pe Telescu și Gabor, dar nu erau refăcuți nici Telescu, iar pe Arsene și Ienciu i-am introdus așa cu frică. Mergem la Crișul ca să jucăm, trebuie să luăm puncte din meciurile următoare, indiferent de adversar”, a spus Sorin Bălu, antrenorul Progresului, care a pierdut azi contra fostei sale echipe.

În runda ce vine, Progresul dispută al doilea său derby județean, pe terenul celor de la Chișineu Criș.

0
0

Articolul Pecica cade la Dumbrăvița și rămâne fără succes stagional! Bălu: „O victorie meritată a gazdelor, dar la 1-0 am avut penalty la Capătă” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*