Pecica și-a respectat statutul de favorită în fața nou promovatei Ezeriș! Stupar: „Conta să începem bine după o pauză atât de lungă, dar nu sunt pe deplin mulțumit”

Chiar dacă nu are un lot prea generos din punct de vedere numeric, Progresul Pecica pornea favorită în fața nou promovatei Progresul Ezeriș, cu atât mai mult cu cât evolua acasă, în debutul stagiunii 2020-2021 a Ligii a 3-a. Doar ratările mari ale lui Capătă sau Bozian au făcut ca tabela să fie albă la pauză, însă lucrurile au intrat în normal în actul secund.

Aceiași jucători au fost de data aceasta mai pragmatici și au adus primele puncte în contul echipei lor. „Așteptarea a fost lungă și grea pentru primul un nou meci oficial și tot ceea ce conta era să începem bine. Din punct de vedere al jocului, nu puteam aștepta prea multe de la jucători, căci tonsul și concentrarea ce ți le dă meciurile oficiale nu le recuperezi ușor după o jumătate de an de pauză. Mă bucur că am respectat ceea ce am vorbit înainte de meci, am început tare, deciși și am avut una-două ocazii rarisime în debutul partidei. Nu am marcat, iar oaspeții au prins curaj, au pus și ei probleme, însă în a doua repriză nu s-a mai pus problema câștigătoarei . Victoria e meritată, îmi felicit băieții pentru efort, implicare și că au știut să gestioneze avantajul luat. Altfel, ca și joc nu pot fi pe deplin mulțumit, căci au fost destule momente în care am reacționat cu timpul doi și trei la ceea ce au propus adversarii. Emoții au fost destule, atât înainte de meci după revederea pe gazon după atâta timp, cât și în timpul confruntării, căci de multe ori în fotbal ratările se răzbună, însă totul e bine când se termină cu bine. Din punctul meu de vedere mai avem de lucrat în special la agresivitatea în zona mingii, cât și la jocul de posesie. Uneori ne-am cam scăpat de balon azi, iar asta nu poate fi folozofia noastră de joc”, a punctat Dan Stupar.

Antrenorul Progresului a contat pentru acest joc pe 10 jucători sub 20 de ani din lotul de 18. În plus, patru dintre juniori au fost titulari, deși regulamentul solicită prezența a minim trei. „E și dificil să ne facem calcule, din moment ce avem doar opt seniori, iar pe bancă rămăseseră doi, Iuga și Mateucă. Pe acesta din urmă l-am și introdus pe teren la pauză și a intrat bine în joc, a adus un plus, dar asta nu înseamnă că nu am și mai departe încredere în Moraru, juniorul pe care l-a înlocuit. Poate mă așteptam mai mult de la el azi, dar rămâne un jucător important pentru noi”, a adăugat Stupar.

Pecica se deplasează în cealaltă parte a județului weekendului viitor, până la Cermei, unde dau peste o formație rănită de insuccesul de azi, contra Lipovei.

0
0

Articolul Pecica și-a respectat statutul de favorită în fața nou promovatei Ezeriș! Stupar: „Conta să începem bine după o pauză atât de lungă, dar nu sunt pe deplin mulțumit” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*