Pecica speră să încheie anul în „careul de ași”! Stupar: „Contra Ezerișului, să valorificăm la maxim posibilitățile noastre de ordin tehnic și tactic”

După două săptămâni în carantină, Progresul Pecica nu a arătat deloc rău împotriva liderului Crișul Chișineu Criș. Și rezultatul a fost unul pozitiv, 1-1, ținându-se cont de faptul că elevii lui Adi Abrudean păreau în mare formă, erau (și sunt) neînvinși în actuala stagiune și aveau și motivația de a sări și la punctaj peste Lipova.

De acum, însă, gândurile „galben-albaștrilor” se îndreaptă spre deplasarea de la Caransebeș, cu Ezerișul, formație ce și-a schimbat recent antrenorul și care va încerca să părăsească penultimul loc (retrogradabil) chiar înainte de vacanță. Pentru asta, însă, nou promovata din județul Caraș are nevoie de toate punctele și un succes al Lipovei la Cermei.

Pe de altă parte, Progresul poate termina anul în „careul de ași”, având în vedere și restanța de miercurea viitoare, din „fieful” ultimei clasate. „Aceste ultime două etape nu ne prind în cele mai bune condiții fizice. Am jucat cu Crișul după doar două antrenamente, poate că prospețimea ne-a ajutat oarecum, dar în deplasările de la Caransebeș și Becicherecu Mic va fi cu totul altceva. Ne-ar fi trebuit un tonus mai bun ca să putem duce un anumit ritm, dar nu avem ce face. Strângem rândurile și încercăm să valorificăm la maxim posibilitățile noastre de ordin tehnic și tactic. La Caransebeș va fi un meci greu și prin prisma suprafeței de joc, una, din câte am înțeles, nu foarte bună, însă e clar că și echipa gazdă se va agăța de acest meci cu noi pentru a mai face puncte în subsolul clasamentului. Dacă eliminăm pe cât posibil greșelile din jocul nostru eu zic că ne putem întoarce cu un rezultat pozitiv”, a spus Dan Stupar, „principalul” pecicanilor, care nu va putea conta pe Aldan și A. Iuga, ambii infectați cu COVID.

Meciul de mâine face parte din cadrul primei runde a returului din C8, în prima manșă pecicanii câștigând acasă cu 2-0. Așadar, sâmbătă, de la ora 14, am putea, la Caransebeș am putea vedea față în față irmătoarele echipe

Ezeriș: Birăescu – Margan, Zamfir, Marian Musteța, Marius Musteța – Chiurtu, Jivan, Derbac, Cheda – Beloescu, Rimovecz.

Pecica: Barbu – Țugulescu, Manea, Wild, Ilan – Rădulescu, S. Popa – Moraru, Puie, Bozian – Capătă.

0
0

Articolul Pecica speră să încheie anul în „careul de ași”! Stupar: „Contra Ezerișului, să valorificăm la maxim posibilitățile noastre de ordin tehnic și tactic” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*