Pecicanii mai au doar doi fotbaliști infectați cu coronavirus și iau în piept cele trei meciuri în 7 zile!

După două etape amânate din pricina infectărilor cu COVID, Progresul Pecica revine pe gazon miercuri, cu ocazia primei restanțe reprogramate. Pe arena „Pădurice” ajunge Crișul Chișineu Criș, echipă ce poate trece în fruntea clasamentului seriei a VIII-a a Ligii a 3-a dacă ia cele trei puncte.

Meciul se joacă pentru că la testarea de azi a pecicanilor doar dpoi fotbaliști au rezultate pozitive. Este vorba despre fotbaliștii din Munar, care au crescut împreună la Atletico și UTA, Sergiu Aldan și Angelo Iuga. Din păcate, pentru cei doi fotbaliști anul fotbalistic s-a încheiat și asta pentru că, conform noului protocol, testarea nu se mai poate face decât peste 14 zile.

În tot acest timp, Progresul va epuiza toate partidele oficiale. După confruntarea cu Crișul, elevii lui Dan Stupar (negativat și el) se vor deplasa în weekend la Ezeriș, iar miercuri, 18 noiembrie, vor disputa restanța de la Becicherecu Mic, cu „lanterna roșie”.

 

0
0

Articolul Pecicanii mai au doar doi fotbaliști infectați cu coronavirus și iau în piept cele trei meciuri în 7 zile! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*