Penedo a anuntat ca nu se va prezenta la reunirea „cainilor”! Negoita nu vrea sa-i dea banii pentru prezenta la Campionatul Mondial din Rusia

Portarul Jaime Penedo le-a transmis celor din conducerea lui Dinamo ca nu se va prezenta la reunirea echipei din aceasta iarna, pentru ca nu s-a inteles cu finantatorul Ionut Negoita in privinta sumei pe care o va incasa pentru participarea la Campionatul Mondial din Rusia.

Potrivit Telekom Sport, clubul din Stefan cel Mare va primi din partea FIFA aproximativ 200.000 de euro pentru prezenta panamezului la Cupa Mondiala, iar Penedo i-a cerut lui Negoita jumatate din suma. Finantatorul a refuzat, iar drept urmare, fotbalistul a decis sa nu se prezinte la reunirea echipei.

Fotbalistii ce vor lua parte in vara anului 2018 la Campionatul Mondial din Rusia vor primi cate 7.000 de euro pe zi, bani ce vor fi virati in conturile echipelor de club de care apartin acestia. Penedo a cerut doar jumatate din suma totala ce o va incasa Dinamo, dar Negoita nu are de gand sa ii faca pe plac panamezului.

Astfel, Vasile Miriuta se va trezi cu un portar in minus la reunirea echipei din aceasta iarna.

 

The post Penedo a anuntat ca nu se va prezenta la reunirea „cainilor”! Negoita nu vrea sa-i dea banii pentru prezenta la Campionatul Mondial din Rusia appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*