Pentru a evita bătaia pe bilete, suporterii UTA-ei reiau „vânătoarea” de abonamente!

Bătaia „la baionetă” pentru un loc în tribunele arenei „Francisc Neuman” la derby-ul UTA – Rapid le-a deschis ochii unor suporteri ai arădenilor, care a solicitat conducerii clubului să redeschidă campania de vânzare a abonamentelor. Arădenii doresc să-și rezerve din timp un loc pe stadionul de 11,526 de locuri, dintre care doar aproximativ 8500 se pot ocupa ținând cont de restricțiile impuse de autorități în pandemia de COVID.

La ora la care vorbim, cu 3100 de abonamente vândute, UTA e al treilea club în topul pentru stagiunea în curs, după Universitatea Craiova (4234) de abonamente și CFR Cluj (3258). La semnalele care există, după cele trei zile în care se vor vinde abonamente la Arad, probabil gruparea „roș-albă” va ajunge pe locul 2. Conducerea clubului a anunțat că abonamentele se pun în vânzare astăzi (marți), joi și vineri, în intervalul orar 16-19, la demisolul arenei „Francisc Neuman”.

Prețurile sunt aceleași de la startul stagiunii: 2000 de lei (VIP), 600 de lei (tribuna I), 450 de lei (tribuna a II-a), 300 de lei (peluză), iar în acești bani fanii mai pot vedea zece partide din sezonul regular, împotriva celor de la CFR Cluj, FCU Craiova 1948, Chindia Târgoviște, FC Argeș, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș, Sepsi Sf. Gheorghe, Dinamo, Academica Clinceni și CS Mioveni, plus cele din faza a doua a competiei: play-off sau play-out.

”Meci de meci stadionul nostru se dovedește neîncăpător pentru cei care vor să fie alături de Bătrâna Doamnă și să se bucure de atmosfera specială de pe Arena Francisc Neuman.

Mulți dintre dumneavoastră ați suferit pentru că la ultimul meci nu ați reușit să intrați în posesia mult doritelor bilete. Cum capacitatea stadionul nu va putea fi mărită în viitorul apropiat, singura cale prin care vă puteți securiza accesul la meciurile UTA-ei rămâne abonamentul.

Alegeți să scăpați de grija biletului și să susțineți clubul în același timp”, e îndemnul celor de la Suporter Club UTA pe facebook.

0
0

Articolul Pentru a evita bătaia pe bilete, suporterii UTA-ei reiau „vânătoarea” de abonamente! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*