Percepțiile lui Adi Petre despre FCSB – Dinamo și UTA – Poli

Adrian Petre a înscris golul victoriei FCSB-ului (1-0, după 3-0 în tur) în returul semifinalelor Cupei României contra lui Dinamo, iar echipa sa și a lui Dennis Man s-a calificat în ultimul act, unde „roș-albaștrii” o vor întâlni, cel mai probabil, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, care s-a impus cu 5-1 în turul contra celor de la Poli Iași.

După partidă, atacantul arădean a postat un mesaj scurt pentru fanii săi de pe Instagram: ”Am visat de mic copil să marchez în cel mai important derby al fotbalului românesc. Azi s-a împlinit și acest vis, de acum rămân focusat pe obiective de performanță și mai importante!”

În 2017, înainte de primul derby al Vestului de după plecarea sa de la UTA, „vârful” transmitea un mesaj de susținere pentru fosta echipă, cumva în antiteză cu postarea de ieri seară: ”Am fost crescut în spiritul celui mai frumos derby al României. Duminică va fi din nou Poli-UTA, de data aceasta fără mine în teren dar cu inima alături de culorile alb-roșii. Forza UTA! Forever!”

Trebuie menționat că apartenența lui Petre față de fostul club nu poate fi pusă în discuție, având în vedere faptul că în această săptămână a achiziționat 20 de bilete virtuale pentru disputa cu Turris, dar și dorința sa, afirmată în repetate rânduri, de a se întoarce la un moment dat să îmbrace tricoul „alb-roșu”.

Reușita cu Dinamo a fost cea de-a doua pentru Petre la FCSB, după cea din meciul de Liga 1 contra celor de la Gaz Metan Mediaș (2-2).

0
0

Articolul Percepțiile lui Adi Petre despre FCSB – Dinamo și UTA – Poli apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*