PERCHEZITII intr-un dosar de contrabanda! Procurorii si politistii au descins in trei localitati de pe raza comunei Topolovatul Mare

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din Timis impreuna cu politistii Sectiei 5 Rurale Belint, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj, au efectuat 3 perchezitii domiciliare pe raza localitatilor Brestovat, Sustra si Cosari, la locuintele unor barbati banuiti de contrabanda.

 

Perchezitiile s-au desfasurat in cadrul unui dosar penal, aflat in instrumentarea Inspectoratului de Politie Judetean Timis, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda. Activitatile au vizat probarea activitatii infractionale a trei barbati cu varste cuprinse intre 31 si 59 de ani, banuiti ca ar fi comercializat pe raza localitatilor Brestovat si Topolovatu Mare, tigari nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabanda fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. In urma perchezitiilor, la locuintele celor in cauza, politistii au descoperit peste 75.000 de tigarete care au fost ridicate in vederea confiscarii.

 

Cele 3 persoane au fost conduse la sediul politiei pentru audieri, un barbat de 50 de ani fiind retinut pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celor in cauza.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*