Performanţe pentru atleţii „veterani” de la Atletic M&M Cosminele

Petre Apostol

La Sala de Atletism „Ioan Soter” din Bucureşti, a avut loc o nouă ediţie a Campionatului Naţional masters, la care, printre protagonişti, s-au regăsit şi reprezentanţi ai proaspătului înfiinţat club Atletic M&M Cosminele. Club privat, înfiinţat de către atletul „veteran” Marian Ion, multiplu campion naţional şi balcanic, Atletic M&M Cosminele se doreşte a fi un promotor al sportului în zona respectivă. În momentul de faţă, a pornit la drum cu atletismul masters, bifând primele performanţe, la competiţia desfăşurată în Capitală.
Fondatorul clubului sportiv, Marian Ion, şi-a trecut în palmares o nouă medalie de aur în cadrul probei de 3000 m marş, la categoria 55 de ani, cu timpul de 17:26.44 minute.
De la clubul din Cosminele au mai participat Vicenţiu Culea, din Cernavodă, Mihaela Pasăre, din Vâlcea, şi Monica Hordo, din Baia Mare.
Mihaela Pasăre (participantă la categoria 45 de ani) a ocupat locul întâi la probele de săritura în înălţime (1.30 m, record naţional), triplusalt (9.32 m), aruncare a greutăţii (9.31 m) şi locul secund la proba de 400 m (1:15.62 minute).
Monica Hordo (participantă tot la categoria 45 de ani) a ocupat locul întâi la probele de săritura în lungime (4.81 m, record naţional) şi 60 m (8.97 secunde, record naţional).
Vicenţiu Culea (participant la categoria 55 de ani) a ocupat locul întâi la probele de aruncare a greutăţii (10.29 m), săritura în înălţime (1.15 m), triplusalt (6.43 m), săritura în lungime (3.38 m).
De menţionat că echipamentul sportivilor de la Atletic M&M Cosminele a fost realizat cu sprijinul lui Octav Preda, căruia fondatorul clubul, Marian Ion, doreşte să-i mulţumească.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*