Performanță în condiții vitrege de antrenament! Lugojeanca Natalia Dragoș, noua vicecampioană națională la atletism

În ciuda condițiilor de pregătire umilitoare, atletismul lugojean și-a trecut în palmares o nouă performanță notabilă. Rezultatul aparține sportivei Natalia Dragoș, legitimată la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, care a fost desemnată vicecampioană națională, în urma desfășurării probelor din cadrul finalei Campionatului Național de sală, pentru copii și copile, categoriile I și II.

Competiția s-a desfășurat în perioada 26-27 martie și a fost găzduită de Sala de Atletism “Ioan Șoter” din București.
Deși nu a avut acces în sălile pe care municipalitatea le deține în oraș, având doar posibilitatea antrenamentelor pe aleea din fața Stadionului Tineretului sau pe câmp și în limita posibilităților financiare (altele decât cele asigurate de către club) la Timișoara, Natalia Dragoș, pregătită de profesorul Adrian Vrudnik, a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, la categoria a II-a, sportive născute în 2009, fiind medaliată cu argint la proba de 60m garduri, cu un timp de 9.79 s. Rezultatul a devenit în același timp atât record personal, cât și record al CSȘ Lugoj.

“Natalia a alergat 9.92 s, cel mai bun timp în serii, iar în finală a devansat-o pe Karla Sayuri Tănase de la Steaua București, care s-a clasat a treia cu 9.94 s. Mulțumim domnului profesor Cosmin Gheorghe, director al Liceului Tehnologic Valeriu Braniște, din Lugoj, pentru sprijinul acordat în pregătirea sportivei noastre. Felicitări Naty”, a spus profesorul Adrian Vrudnik, coordonatorul secției de atletism a CSȘ Lugoj.

Toate finalistele (cu excepția lugojencei) au avut condiții de pregătire în sală. De mai mulți ani atleții lugojeni au cele mai proaste condiții de pregătire: iarna fără sală, iar vara fără pistă de alergare, pista de la stadion fiind impracticabilă de mult timp.

Pentru a face față concursurilor la care participă, sportivii secției de atletism sunt nevoiți să se deplaseze la Timișoara, pe baza de la Politehnică.

Articolul Performanță în condiții vitrege de antrenament! Lugojeanca Natalia Dragoș, noua vicecampioană națională la atletism apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*