Performanță! Juniorul Flavius Lungu, de ”argint” într-o competiție destinată seniorilor

Judo-ul lugojean și-a îmbogățit palmaresul cu o valoroasă medalie obținută la o competiție de seniori.
Municipiul de pe Timiș a fost reprezentat de liderii generației juniorilor de la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, Ioan Dzitac și Flavius Lungu, care au intrat pe tatami în cadrul finalei Campionatului Național Individual de Seniori.

Competiția a fost găzduită de sala Nato a Hotelului Piatra Mare, din Poiana Brașov.

Cei doi sunt componenți ai lotului național de cadeți de la Pitești și s-au remarcat la toate niveluri de vârstă, fiind multipli medaliați naționali și deținători ai mai multor titluri naționale.

Cea mai bună evoluție a avut-o Flavius Lungu, care a devenit vicecampion național, după ce a urcat pe treapta a doua a podimului de premiere la categoria 60 de kg, intrând în posesia medaliei de argint.

Celălalt reprezentat al Lugojului, Ioan Dzitac a reușit să ajungă în finala pentru medalia de bronz, dar a cedat punctele în favoarea adversarului și s-a clasat pe un onorabil loc cinci.

“Comportarea celor doi judoka la seniori este de remarcat, în condițiile în care sportivii se află abia în primul an de juniorat. Felicitări pentru modul cum au condus luptele pe tatami și sperăm să continue în același mod”, a precizat profesoara Andreea Penișoară, coordonatoarea secției de judo a CSȘ Lugoj.

Pentru Dzitac și Lungu urmează, în 9-10 aprilie, un alt test important, tot la Poiana Brașov, unde se va desfășura finala națională U 21.

Articolul Performanță! Juniorul Flavius Lungu, de ”argint” într-o competiție destinată seniorilor apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*