Performanțe pe vreme de pandemie! Echipa de cros a CSŞ Lugoj a devenit vicecampioană națională

Rezultate uimitoare obținute de sportivii legitimați la secția de atletism a Clubului Sportiv Școlar Lugoj, în cadrul finalei campionatului național de cros, ce s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute.
În ciuda condițiilor de anii ’60, mai mult decât precare, în care sunt nevoiți să se pregătească, pe o pistă de pământ la stadionul din Lugoj și fără posibilitatea măcar a unui duș de recuperare după antrenamente, atleții pregătiți de profesorii Adrian Vrudnik și Vasile Canea au reușit să urce pe podiumul celor mai buni alergători de cros din țară, în cadrul reuniunii de sâmbătă de 26 septembrie, de la Botoșani.

Echipa de cros, copile I (n. 2007), formată din Timeea Costa – Școala generală nr.4, Timeea Stulenac – Școala generală Harul, Vanesa Netedu – Școala Anișoara Odeanu, Patricia Petrescu – Școala generală nr. 4 a cucerit poziția de vicecampioană și medalia de argint pe distanța de 1500 m. Pe un loc onorabil s-a clasat și echipa lugojeană de copile II (n. 2008), care a ocupat poziția a șasea, pe distanța de 1200 m.

“Dacă am fi reușit să scoatem timpul de la antrenamente, treceam pe primul loc, la copile I, în fața echipei de la Bistrița”, a precizat profesorul Adrian Vrudnik, coordonatorul secției de atletism de la CSŞ Lugoj. Curse bune la individual au făcut Timeea Costa, care a terminat a șaptea la 1500 m şi Alin Oprescu (n. 2007), care a ocupat același loc la 2000m.

Pentru atleții lugojeni urmează o altă competiție națională, importantă, programată pentru 3 octombrie la București. CSŞ Lugoj va fi reprezentat de Timeea Costa, Vanesa Netedu și Alin Oprescu. Probele de concurs vor fi la 1500 m, 800 m, marș și ștafetă. Se vor întrece sportivii de la categoriile copii și copile I și II. Succes!

Articolul Performanțe pe vreme de pandemie! Echipa de cros a CSŞ Lugoj a devenit vicecampioană națională apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*